Een ‘bucktelist voor op reis’? Welke reiziger heeft het niet! En iedere reiziger heeft zijn of haar eigen bucketlist. Zo wil ik nog wel eens te paard op safari, een rally in het buitenland rijden en een roadtrip maken in een cabrio.

Bucktelist voor op reis

Heb jij een bucktelist voor op reis met dingen die je nog eens wil doen? Of een bucketlist voor andere dingen of gewoon een bucketlist fan? Dan raad ik je zeker het Bucketlist voor op reis boek aan, een geniaal boek met super leuke tips die je tijdens je reis allemaal kan doen. Mijn vriend en ik namen het bucketlist boek mee op reis naar Thailand en hebben tijdens de reis aardig wat bucketlist activiteiten kunnen afstrepen.

*Bestel het Bucketlist voor op reis boek;
*Ontdek hier al mijn bucketlist Fun & Adventure tips.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zweefvliegen over Dauner Maare

Bucketlist reizen

Marloes de Hooge, bekend van Travelvalley heeft een boek geschreven met de titel; ‘Bucketlist Reizen’, in dit boek staan al haar reistips die wat haar betreft iedereen eens zou moeten beleven.

*Bestel het boek Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge

Bucketlist voor koppels, ook te gebruiken op reis

Vind jij het leuk om samen met je partner te reizen en samen van alles te ondernemen? Bestel dan het ‘Bucketlist voor koppels’ boek. Het is een leuk boek waar je samen aantekeningen in kan maken van al je belevenissen samen.

*Bestel hier het Bucketlist voor koppels boek.

Bucktelist voor op reis

 

Heb jij een bucketlist voor op reis?

Print Friendly, PDF & Email