Wat is er origineler dan je huwelijksreis cadeau te vragen aan familie en vrienden? Die vraag bleef rondspoken in de gedachten van vriendin Evelien en na een jaar lanceerde zij deze week samen met haar tante, pluQ, de ideale cadeaulijst voor de huwelijksreis.

Huwelijksreis?

Voor mij zit een huwelijksreis er voorlopig nog niet in, laat ik eerst maar eens een partner vinden;). Maar wie weet zitten er onder mijn lezers wel mensen die trouwplannen hebben en daarom tip ik jullie graag over deze nieuwe start up.

Crowdfund je huwelijksreis

Via www.pluQ.nl kunnen bruidsparen in 4 stappen de cadeaulijst samen stellen zodat alle gasten weten waar het bruidspaar nog naar verlangt. Op deze manier kunnen gasten een ‘pluQje’ van de reis cadeau geven.

Bruidsparen opgelet! Crowdfund je huwelijksreis

Stel je voor, je hebt plannen om naar Thailand te gaan maar eigenlijk heb je niet genoeg geld om alles te doen wat je wilt doen tijdens je huwelijksreis? Wat nou als je ouders en schoonouders een ‘pluQje’ van het ticket cadeau geven en je oom en tante een paar nachten in een luxe hotel? Je beste vriendin zorgt ervoor dat je kan dineren bij kaarslicht op het strand en de bestman zorgt voor een massage voor beiden? Andere vrienden funden de excursies die jullie willen doen zo dat je uiteindelijk de gehele reis aan je familie en vrienden hebt te danken?

Bruidsparen opgelet! Crowdfund je huwelijksreis

Evelien: “Bruidsparen hebben vaak alles al. De laatste jaren zijn veel vrienden getrouwd. En wat ik merk is dat de bruidsparen het liefst geld ontvangen, maar toch ‘peper en zout stelletjes’ krijgen waar ze niet op zitten te wachten. Toen is het idee geboren om de huwelijksreis cadeau te vragen. Een veel leukere manier om geld te vragen en je betaalt er alsnog je droomreis mee”.

Wat vind jij van het idee om je huwelijksreis te crowdfunden?

Bruidsparen opgelet! Crowdfund je huwelijksreis

 

Print Friendly, PDF & Email