Geniet van de vroege lente en de eerste zonnestralen bij boutique designhotel Portixol op Mallorca. Begin februari openen de deuren weer van dit hotel in de haven van Palma de Mallorca.

Lente bij boutique designhotel Portixol Mallorca

Na een winter pauze start begin februari weer het seizoen bij boutique designhotel Portixol op Mallorca. Levensgenieters die dol zijn op de eerste warme zonnestralen van de lente zijn van harte welkom.

Hoe fijn is het dat als een deel van Europa nog onder een laagje sneeuw bedekt is, stromen moeten worden getrotseerd en je je warm moet aankleden tegen de kou, dat jij al kan genieten van de eerste warme zonnestralen. Het is iets dat je jezelf moet gunnen als het mogelijk is.

Zon, zee, relaxen bij het zwembad, op je fiets naar een strandje dichtbij, eindeloos wandelen, een goed boek lezen, lekker eten en genieten. Bij dit boutique designhotel Portixol op Mallorca kan het allemaal. Hier kan je rustig bijkomen, opladen en ontspannen. In de spa van het hotel kan je kiezen uit diverse wellness behandelingen.

Het is een kleinschalig boutique hotel met maar 25 kamers. Het boutique designhotel Portixol op Mallorca is gelegen in de levendige luxewijk van Palma en staat hoog aangeschreven bij individualisten die het extravagante en bijzondere van dit hotel op prijs stellen. Het interieur is compleet ingericht naar de smaak van de gastheren. Zij willen dat alleen het interieur en de uitstraling op zich al een bezienswaardigheid is.

Hotel Portixol is net als Hotel Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca en de Palma Sport & Tennis Club Mallorca onderdeel van de Portixol Group. Ook Hotel Valluga in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk waar wij eerder over schreven valt onder deze hotelgroep.

*Ontdek hier alles over dit hotel op Mallorca.
**Werk aan je conditie bij de Palma Sport & Tennis Club.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Boutique Design Hotel Portixol

Zou jij de lente willen starten bij boutique designhotel Portixol op Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email