Steek je hoofd erdoor en lachen maar, ik vind het hilarisch en doe het al jaren! Ik maakte een collectie ‘bord met hoofd erdoor‘ foto’s en ben benieuwd of jij je kop ook wel eens ergens doorheen steekt?

Bord met hoofd erdoor en lachen maar

Als kind deed ik het vaak maar dat gekke trekje heb ik nog steeds. Zie ik een bord met een gat erin dan heb ik gewoon de drang om mijn hoofd erdoor te steken voor weer een hilarische foto. Voordat je denkt, ‘vreemde meid die Henriëtte‘, zoals je ziet doen mijn vriendinnen net zo hard mee, (zonder dwang). Laatst kwam ik deze foto’s weer tegen en dacht, weet je wat ik maak er een blog van.

Bord met gat erin

Czech it out! In Tsjechië kan het ook

Gelukkig ben ik niet de enige die overal mijn kop doorsteekt. Toen ik een rondreis door Tsjechië maakte ontmoette ik een Frans stel dat dat ook graag doet. En medereizigster Erna was er ook wel voor in. Fotograaf Karl nam plaats en wij hingen de drie koppige musketiers familie uit in een kasteel in Stramberk.

Bord met kop erdoor - Tsjechie

Bord met hoofd erdoor Finland

Jaaa, ook in Finland was het weer raak. Op de valreep gingen we nog even naar Santa Claus Village en ook daar konden wij ons nog even vereeuwigen op de Artic Circle. Love it to be a reindeer!

Bord met hoofd erdoor Finland

Vreemde borden bij winkels

Soms kan je bij een winkel, bedrijf of overheidsinstelling en dan zie je een bord of informatie waarbij je denkt, huh of WTF?! Dat dacht ik toen ik bij een bank in Bulgarije stond. Ik bedoel, het lijkt mij niet meer dan logisch toch dat een wapen niet is toegestaan om mee te nemen naar binnen?

Vreemde borden bij winkels

Hilarische reclameborden

Je hebt het vast ook wel eens. Je bent ergens op reis en je komt een bord tegen met een hilarische tekst waarop iets wordt aangeprezen. Wat dacht je van deze borden die ik tegenkwam bij een Mexicaans restaurant en bij een duikschool.

Rare ReclambordenHilarische reclameborden

 

Ben jij ook wel eens vreemde (reclame) borden op reis tegengekomen?

Print Friendly, PDF & Email