Aanstaande donderdag is het zover, dan vertrek ik voor een 7-daagse reis naar Thailand. Eindelijk is het moment daar dat ik naar Azië ga, één van de continenten waar ik nog nooit ben geweest.

Ik kijk er ontzettend naar uit om weer een nieuwe bestemming te gaan ontdekken en ben heel benieuwd naar wat ik allemaal ga beleven.

Ik stap aan boord van een KLM vlucht naar Frankfurt met vier collega reisbloggers en vijf collega’s van reisbureaus en touroperators voor een Thais avontuur. Vanaf Frankfurt vliegen we rechtstreeks naar Bangkok met Thai Airways.

Persreis programma, cultuur, actie en natuur

Vroeg in de ochtend zal ik in Bangkok aankomen waar ik de eerste nacht zal verblijven in het Chatrium Riverside Hotel. Vanuit hier staat er een bezoek aan het Grand Palace op het programma waarna het gelijk al tijd is voor een wellness moment. Een betere start van de reis kan ik mij niet wensen met een Thaise massage in het Mandarin Hotel.

De eerste avond worden we ontvangen door de voorzitter van de Tourism Authority of Thailand die ons verdere informatie geeft over de reis, de huidige situatie in Thailand en de reismogelijkheden.

Bij een bezoek aan Thailand mag een Thaise kookles en een bezoek aan de floating market niet ontbreken.

De tweede avond verblijf ik in het Amphawa Nakhon Hotel van waaruit ik diverse dingen ga ondernemen. De volgende dag vervolg ik de reis naar Hua Hin en onderweg zal ik Meaklong en het Phra Nakhon Khiri Palace gaan bezichtigen.

De derde nacht zal ik doorbrengen in het Regent Chalet Regent Beach Cha-Am en ga ik naar de vissershaven van Bangsaphan.

Vanuit het Koh Talu Island Resort is het tijd voor avontuur en staat er een raftboot klaar om naar Chong Talu te gaan. Het beloofd een dag te worden vol wateractiviteiten want ik ga ook snorkelen. Daar vlakbij is ook een opvang voor schildpadden dat ik zal bezoeken.

Het word een druk programma vol cultuur, actie en genieten van de natuur. Ik hou jullie op de hoogte via de hashtag #tawmthailand.

Ben jij al eens in Thailand geweest en heb je een van de genoemde dingen bezocht? Laat het mij weten, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Mocht je nog goede tips hebben dan hoor ik het ook graag, wie weet heb ik er tijd voor:)

Print Friendly, PDF & Email