Voor elke bestemming waar ik naar toe reis check ik of ik eventuele reisvaccinaties nodig heb en hoe ik mij goed kan voorbereiden om zo gezond mogelijk op reis te gaan en terug te keren. Ik verbaas mij er wel eens over dat veel reizigers dit helemaal niet of niet voldoende checken. Reden voor mij om tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht contact op te nemen met Gezondopreis.nl., een initiatief van GSK.

Bloggerscampagne GSK: Ga jij gezond op reis?

Naar aanleiding van mijn presentatie over de kracht van (reis)bloggers en de mogelijkheden die bloggers kunnen bieden met storytelling ben ik tot een samenwerking gekomen met GSK. Om een groot succes te behalen met deze campagne heb ik er voor gekozen om een diversiteit aan bloggers voor te dragen, met elk een eigen doelgroep en niche. Uiteindelijk zijn er zeven bloggers geselecteerd die hun verhaal vertellen over gezond op reis gaan. Hieronder kan je alle blogs nalezen:

• Around the Globe

ATG GSK artikel
• Your Little Black Book

YLBB - Gezond op reis
• Oh My Foodness

Bloggerscampagne GSK: Ga jij gezond op reis?
• Travelvalley

Travelvalley - Gezond op reis

• Reishonger

Bloggerscampagne GSK: Ga jij gezond op reis?
• Rondreis

Rondreis - Gezond op reis

• Travellab

Travellab - Gezond op reis

Doel van de bloggerscampagne

Het doel van Gezondopreis.nl is om reizigers bewust te maken van de gezondheidsrisico’s op reis. De focus ligt vooral op landen met een lage vaccinatiegraad zoals Turkije, Kroatië, Marokko, en Egypte. De insteek van het verhaal is om reizigers te stimuleren de website Gezondopreis.nl te bezoeken om eventuele vaccinaties te checken voor hun reisbestemming en/of een afspraak te maken voor een reisadvies.

Ga jij gezond op reis?

Print Friendly, PDF & Email