Black Friday is de dag om je vakantie te boeken! Al zijn er soms in aanloop naar Black Friday en Cyber Monday ook al veel kortingen, acties en aanbiedingen. Check wel goed de prijzen en de actievoorwaarden want hoewel er volop gestunt wordt met prijzen kan het zijn dat je met reguliere aanbiedingen en vroegboekkortingen misschien nog wel goedkoper uit bent.

Vakantie aanbiedingen Black Friday vakantie boeken

Vrijdag 24 november 2023 is het Black Friday! Black Friday, voor marketeers één van dé dagen van het jaar! Retailers maken gretig gebruik van de uit Amerika overgewaaide kortingen dag. Maar let goed op en laat je niet direct verleiden door de Black Friday deals. Er kunnen weliswaar pareltjes tussen zitten van goedkope vakanties maar het is niet per definitie goedkoper om op Black Friday je vakantie te boeken.

Dat winkels, webshops en reisorganisatie prijzen verhogen in aanloop naar bijvoorbeeld Black Friday kan niet worden bewezen. Het zal in een aantal gevallen vast voorkomen. Je kan daadwerkelijk een goede reisaanbieding treffen, maar het loont altijd om prijzen te vergelijken. Stel dat de ene organisatie nu 25% korting aanbied, dat klink tof, maar misschien is bij een andere organisatie die reis standaard 30% goedkoper omdat ze beter hebben kunnen inkopen.

Mijn advies, bedenk goed wat je wilt en hou de prijzen in de dagen vóór Black Friday goed in de gaten zodat je weet wat het normaal ongeveer kost en als je dan in jouw ogen een aanbieding voorbij ziet komen sla dan je slag.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Check deze tips voor kopen met Black Friday korting

  1. Ga niet shoppen omdat er korting is!
  2. Wil je eens iets nieuws proberen? Ideaal om te wachten op een kortingsactie!
  3. Heb je iets nodig? Hou de prijzen in de gaten voorafgaand aan Black Friday zodat je weet of je een goede aanbieding of Black Friday korting te pakken hebt.
  4. Check goed de prijzen en de actievoorwaarden want hoewel er volop gestunt wordt met prijzen kan het zijn dat je met reguliere aanbiedingen en kortingen in sommige gevallen goedkoper uit bent. Daarbij stel jezelf altijd de vraag; ‘heb ik dit product nu echt nodig of niet’?.

*Lees ook: alles over vroegboekkorting;
**Bekijk ook deze Black Friday Wellness Deals.
***Een nieuwe koffer nodig? Check de aanbiedingen voor diverse reisartikelen.

Korting bij Corendon tot Black FLYday 

Geen Black Friday bij Corendon, maar Black FLYday bij Corendon! Hou de onderstaande pagina in de gaten om te zien wat voor kortingen er dit jaar zijn. Vanaf vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november zal er nog een extra korting worden aangeboden.

*Bekijk hier de Black Friday Corenden aanbiedingen.

Black Friday Corendon

Black Friday korting bij bol.com op koffers en rugzakken

Is het tijd voor een nieuwe koffer of rugzak? Of wil je nog een nieuwe beauty travel set om mee te nemen op reis? Bekijk snel de onderstaande pagina van bol.com en ontdek de beste Black Friday kortingen!

*Tot 70% korting op beauty- en verzorgingsproducten bij bol.com.
**Nieuwe koffer nodig voor je vakantie? Check de aanbiedingen voor koffers en rugzakken! 

De waarde van jouw reisbagage

Vakantie aanbiedingen Black Friday

Ga jij kijken naar Black Friday vakantie aanbiedingen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email