Black Friday is de dag om je vakantie te boeken! Al zijn er soms in aanloop naar Black Friday en Cyber Monday ook al veel kortingen, acties en aanbiedingen. Check wel goed de prijzen en de actievoorwaarden want hoewel er volop gestunt wordt met prijzen kan het zijn dat je met reguliere aanbiedingen en vroegboekkortingen misschien nog wel goedkoper uit bent.

Vakantie aanbiedingen Black Friday vakantie boeken

Vrijdag 26 november 2021 is het Black Friday! Black Friday, voor marketeers één van dé dagen van het jaar! Retailers maken gretig gebruik van de uit Amerika overgewaaide kortingen dag. Maar let goed op en laat je niet direct verleiden door de Black Friday deals. Er kunnen weliswaar pareltjes tussen zitten van goedkope vakanties maar het is niet per definitie goedkoper om op Black Friday je vakantie te boeken.

Dat winkels, webshops en reisorganisatie prijzen verhogen in aanloop naar bijvoorbeeld Black Friday kan niet worden bewezen. Het zal in een aantal gevallen vast voorkomen. Je kan daadwerkelijk een goede reisaanbieding treffen, maar het loont altijd om prijzen te vergelijken. Stel dat de ene organisatie nu 25% korting aanbied, dat klink tof, maar misschien is bij een andere organisatie die reis standaard 30% goedkoper omdat ze beter hebben kunnen inkopen.

Mijn advies, bedenk goed wat je wilt en hou de prijzen in de dagen vóór Black Friday goed in de gaten zodat je weet wat het normaal ongeveer kost en als je dan in jouw ogen een aanbieding voorbij ziet komen sla dan je slag.

Check deze tips voor kopen met Black Friday korting

  1. Ga niet shoppen omdat er korting is!
  2. Wil je eens iets nieuws proberen? Ideaal om te wachten op een kortingsactie!
  3. Heb je iets nodig? Hou de prijzen in de gaten voorafgaand aan Black Friday zodat je weet of je een goede aanbieding of Black Friday korting te pakken hebt.
  4. Check goed de prijzen en de actievoorwaarden want hoewel er volop gestunt wordt met prijzen kan het zijn dat je met reguliere aanbiedingen en kortingen in sommige gevallen goedkoper uit bent. Daarbij stel jezelf altijd de vraag; ‘heb ik dit product nu echt nodig of niet’?.

*Lees ook: alles over vroegboekkorting;
**Bekijk ook deze Black Friday Wellness Deals.
***Een nieuwe koffer nodig? Check de aanbiedingen voor diverse reisartikelen.

Tot €100,- korting bij Corendon tot Black Friday 

De Black Friday gekkigheid is begonnen bij Corendon! Profiteer nú van kortingen op reizen naar de Canarische Eilanden, Curaçao, Griekenland en nog veel meer.

Boek nu en ontvang tot €100,- extra korting per boeking op alle vliegbestemmingen bij vertrek van 17 november tot en met 31 oktober 2022. Deze actie loopt tot en met vrijdag 26 november 2021. Ontdek snel alle Corendon Black Friday Deals op de speciale pagina.

*Bekijk hier de Black Friday Corenden aanbiedingen.
**Hier kan je de actievoorwaarden inzien.

Black Friday vakantie boeken

Black Friday korting bij bol.com op koffers en rugzakken

Is het tijd voor een nieuwe koffer of rugzak? Of wil je nog een nieuwe beauty travel set om mee te nemen op reis? Bekijk snel de onderstaande pagina van bol.com en ontdek de beste Black Friday kortingen!

*Tot 70% korting op beauty- en verzorgingsproducten bij bol.com.
**Nieuwe koffer nodig voor je vakantie? Check de aanbiedingen voor koffers en rugzakken! 

De waarde van jouw reisbagage

Vakantie aanbiedingen Black Friday

Ga jij kijken naar Black Friday vakantie aanbiedingen?

Print Friendly, PDF & Email