Black Friday, de dag om je vakantie te boeken! Maar check wel goed de prijzen want hoewel er volop gestunt wordt kan het zijn dat je met reguliere aanbiedingen en vroegboekkortingen misschien nog wel goedkoper uit bent.

Black Friday vakantie boeken

Black Friday, voor marketeers één van dé dagen van het jaar! Retailers maken gretig gebruik van de uit Amerika overgewaaide kortingen dag. Maar let goed op en laat je niet direct verleiden door de Black Friday deals. Er kunnen weliswaar pareltje tussen zitten van goedkope vakanties maar het is niet per definitie goedkoper om op Black Friday je vakantie te boeken.

Dat winkels, webshops en reisorganisatie prijzen verhogen in aanloop naar bijvoorbeeld Black Friday kan niet worden bewezen. Het zal in een aantal gevallen vast voorkomen. Je kan daadwerkelijk een goede reisaanbieding treffen, maar het loont altijd om prijzen te vergelijken. Stel dat de ene organisatie nu 25% korting aanbied, dat klink tof, maar misschien is bij een andere organisatie die reis standaard 30% goedkoper omdat ze beter hebben kunnen inkopen.

Mijn advies, bedenk goed wat je wilt en hou de prijzen in de dagen vóór Black Friday goed in de gaten zodat je weet wat het normaal ongeveer kost en als je dan in jouw ogen een aanbieding voorbij ziet komen sla dan je slag.

Vakantie aanbiedingen Black Friday

Vrijdag is het Black Friday! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de vakantie aanbiedingen op deze dag? Klik door naar de onderstaande speciale Black Friday vakantie actiepagina’s en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan als eerste bericht welke vakantie aanbiedingen er zijn.

  1. Check de vakantie aanbiedingen bij D-Reizen
  2. Corendon aanbiedingen Black Friday
  3. Black Friday TUI deals

Vakantie aanbiedingen Black Friday

Ga jij kijken naar Black Friday vakantie aanbiedingen?

Print Friendly, PDF & Email