Ben je op zoek naar een bijzondere Airbnb in Nederland om te overnachten tijdens een vakantie in eigen land? Lees dan snel verder want ik heb een paar hele toffe locaties gevonden voor je!

Bijzondere Airbnb in Nederland

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting in Nederland? Dan zit je hier goed want ik hou er zelf ook van om te overnachten op originele slaapplekken. Zelf sliep ik al eens in een Iglo in Oostenrijk, een Dome in de Alentejo in Portugal, in een kasteel in Gstaad in Zwitserland en ik genoot van hele toffe en bijzondere overnachtingen in Finland, onder andere in glazen huisjes.

Ik heb nog vele locaties en thema verblijven op mijn wishlist staan. Elke keer als ik een locatie tegenkom, voeg ik die hier toe dus kom zeker nog eens terug om te kijken of er al iets nieuws tussen staat. Trouwens, bovenstaande is van de vuurtoren in Harlingen en onderstaande foto is van de Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.

*Ook leuk, deze Airbnb’s met wellness in Nederland.
**Ontdek ook deze originele vakantie ideeën in Nederland.

Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam

Slapen in een Iglu Hut met sauna – Friesland

We kunnen niet reizen naar een echte iglo van ijs, zoals deze iglo in Kühtai waar ik eens mocht slapen. Maar je kan wel naar deze Iglu Hut in het Friese Olderbekoop rijden, vlakbij natuurgebied Delleboersterheide. Dit leuke Tiny House staat in een landelijke omgeving en heeft een buitendouche om lekker af te koelen na je sauna bezoek.

*Reserveer nu dit bijzondere Tiny House in Friesland!

Slapen in een Iglu Hut met sauna – Friesland

Boomhuisje met hottub – Utrecht

Altijd als eens boven de grond willen slapen? In het Utrechtse Nigtevecht kan het. Airbnb host Mirjam biedt deze leuke boomhuisjes aan. Er zijn er twee, dus in totaal kan je hier met 4 personen overnachten. Ontbijten of avond eten maken doe je in de glazen kas en de badkamer is in een ander huisje. Helemaal tof is de hottub die ook in de tuin staat.

*Bekijk hier de boomhut met hottub via Airbnb.

Bijzondere Airbnb in Nederland

Bijzonder Airbnb in Utrecht, een werfkelder

Wil jij middenin het centrum van Utrecht overnachten aan het water? Dan moet je naar deze toffe werfkelder! Airbnb host Hilda verhuurt deze sfeervolle Airbnb en B&B aan de Oudegracht in Utrecht.

*Bekijk beschikbaarheid van B&B De Witte Leeu in Utrecht

Bijzonder Airbnb in Utrecht

Wikkelboat Tiny House met Jacuzzi buiten – Rotterdam 

Zin in een weekend Rotterdam? Kies voor de bijzondere Airbnb, de Wikkelboat! Dit Tiny House ligt in de Wijnhaven, in het centrum van Rotterdam op loopafstand van de Markthal en de Kubuswoningen. Leuk om te weten, je kan ook slapen in een Kubuswoning Airbnb. Je kan kiezen uit twee Wikkelboats, ga jij voor die met een Jacuzzi op het terras voor een bubbelmoment aan het water?

*Bekijk beschikbaarheid van de Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.
**Er is er ook een Wikkelboat zonder bubbelbad.

Bijzondere Airbnb Nederland

Bijzonder slapen in vuurtoren met bubbelbad – Harlingen

Wil jij je partner verrassen met een bijzondere overnachting in Nederland? Kies dan voor een overnachting in de vuurtoren van Harlingen die wordt aangeboden door Marcel & Linda op Airbnb.

*Bekijk beschikbaarheid van de vuurtoren in Harlingen.

Slapen in vuurtoren Harlingen met bubbelbad

Airbnb Kubuswoning Rotterdam

Airbnb hosts Sam & Inge verhuren hun toffe Airbnb kubuswoning in het centrum van Rotterdam! Zoals je op de foto’s ziet, is deze architectonische Airbnb in Rotterdam hip ingericht met alles wat je nodig hebt tijdens een stedentrip. Leuk idee combineer je overnachting in de kubuswoning met een overnachting op de Wikkelboat met bubbelbad in Rotterdam.

*Bekijk beschikbaarheid voor slapen in een Kubuswoning Airbnb.

Airbnb Kubuswoning Rotterdam

Print Friendly, PDF & Email