Wil jij bijzonder uit eten in Nederland? Dat kan hier! Zeker nu mensen moeten nadenken over de 1,5 meter economie ontstaan er creatieve ideeën bij restaurants.

Bijzonder uit eten in Nederland

Het nieuwe normaal, de 1,5 meter economie! Het is een hele omslag voor bijzondere restaurants in Nederland om daarmee aan de slag te gaan. Maar er zijn ook creatieve ondernemers die ineens iets bedenken waardoor je er bijzonder uit eten kan in Nederland.

Wij delen hier een nieuwe tip voor bijzonder uit eten in Nederland en een aantal tips voor bijzonder uit eten in Nederland voor als het hopelijk allemaal ooit weer kan.

Bijzonder uit eten in Amsterdam in de kas

Wil jij bijzonder uit eten in Amsterdam? Dan moet je naar Kunst- en cultuurinstelling Mediamatic! Bij Mediamatic ETEN kan je normaal gesproken lunchen en dineren aan het water met uitzicht op Nemo, het Oosterdok en het Marine Terrein.

Om tegemoet te komen aan de nieuwe anderhalve meter economie hebben ze iets creatiefs bedacht, namelijk dineren in veilige ‘quarantainekassen’ aan het water. Het nieuwe project Serres Séparées biedt gasten de mogelijkheid om bijzonder uit eten te gaan in Amsterdam. Een diner voor twee kost €100,- en kan tussen 18.00 uur en 20.30 uur en tussen 20.30 uur en 23.00 uur. Hou de website in de gaten want tot en met eind juni 2020 is het al uitverkocht.

Reserveer een plek in een van de Serres Séparées

Bijzonder restaurant in Amsterdam in de kas

Dinner in the Sky Nederland

Wil jij bijzonder uit eten in Nederland? Hou dan de website van Dinner in the Sky Nederland in de gaten om te zien wanneer je waar van een diner op grote hoogte kan genieten. Ik hou ervan om toffe dingen uit te proberen en unieke belevenissen mee te maken. Je zweeft in de lucht tijdens een High Wine of een High Diner aan een hijskraan op 50 meter hoogte, prijzig maar een dikke aanrader voor een bijzonder diner!

Lees alles over een Dinner in the Sky in Nederland!

Dinner in the Sky Nederland

Bijzonder uit eten in Den Haag

Wil jij bijzonder uit eten in Den Haag? Dan bof je want wij er is een heel bijzonder rijdend restaurant in Den Haag, de Hoftrammm. Tramrestaurant Hoftrammm is het eerste rijdend tramrestaurant van Nederland! De Haagse tram is omgebouwd tot sfeervol restaurant met alle voorzieningen die je in een restaurant ook hebt.

De culinaire Hoftrammmm rijdt een vaste route door het centrum van Den Haag, door de badplaats Scheveningen en langs Voorburg. Terwijl jij op een unieke manier de omgeving aan je voorbij ziet gaan geniet je van een 4-gangendiner inclusief bijpassend dranken-arrangement.

Een reservering maken is noodzakelijk. Plan eerst je Hoftrammm reservering en plan dan je weekend Den Haag want de culinaire tram is zo populair dat je soms maanden vooraf moet reserveren. Inmiddels is de tram al meer dan 1000 keer rond gereden.

En wil je niet al rijdend eten in de culinaire Hoftrammmm? Ga dan naar het Trammmhuys in Voorburg, dan zit je gewoon aan tafel en komt Chef kok Pierre Wind langs met de meest bijzondere gerechten. Wat dacht je van een muziekdoosje meten, je eigen vlees van de waslijn plukken of…ga het maar beleven;). Bekijk hier het Trammmhuys in Voorburg!

  • Blijf je een nacht of weekend in de Hofstad? Dit kan je allemaal doen in Den Haag!

Bijzonder uit eten in Den Haag

Bijzonder uit eten in Scheveningen

Ga je een weekend naar Scheveningen en wil je bijzonder uit eten in Scheveningen? Dan moet je naar De Pier om te gaan dineren in het reuzenrad.In het reuzenrad op De Pier in Scheveningen kan je samen genieten van een Sky Dinner. Je stapt in je eigen privé gondel en geniet van een heerlijk 2-gangen diner, inclusief twee drankjes voor €34,50 p.p. Het kan van vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur en is altijd op aanvraag.

Geniet je liever van een exclusieve High Tea in de Sky? Ook dan stap je in je eigen privé gondel. Je ontvangt een gebakjestoren, thee en een fles Prosecco om van te genieten terwijl je ronddraait in het reuzenrad en geniet van het uitzicht op Scheveningen. Reserveer is verplicht want er zijn net zoals voor het Sky Dinner maar een beperkt aantal plaatsen.

Wil je helemaal op en top genieten? Geniet dan ook van de wellness mogelijkheden op Scheveningen en blijf overnachten op De Pier in de Pier Suites!

Bijzonder uit eten in Scheveningen

Bijzonder uit eten in Londen Iglo Dining

Bijzonder uit eten in Londen? Dan kan bij Coppa Club! Wil je aparte dingen doen in Londen? Dan is een diner in de Igloos van de Coppa Club met uitzicht op de Tower Bridge een aanrader! Ik heb er zelf nog nooit gegeten want er is een lange wachtlijst maar ben er wel al een paar keer langs gelopen. De volgende keer dat ik een weekend naar Londen ga moet ik er eens aan denken om alvast een Igloo te reserveren.

Ontdek alle aparte dingen in Londen die je kan doen. 

Bijzonder uit eten in Londen

Uit eten in Londen Iglo Dining

Waar ben jij bijzonder uit eten in Nederland gegaan?

Print Friendly, PDF & Email