Culinaire verwennerij in Gault&Millau kasteelkeuken, dat beleef je bij dit bijzondere kasteel restaurant in het Salzburgerland.

Bijzonder kasteel restaurant Salzburgerland

Ga jij op vakantie naar de Oostenrijkse regio het Salzburgerland en ben je dol op culinaire verwennerij en bijzondere dingen meemaken? Reis dan naar Schloss Mittersill in het Salzachdal om te gaan dineren in dit bijzondere kasteel restaurant in het Salzburgerland.

In het kasteelrestaurant komt het allerfijnste uit de keuken en de wijnkelder op tafel. De chefs van het kasteelrestaurant werken alleen met topproducten en specialiteiten uit de regio. En wat ze doen is inmiddels meermaals bekroond door Gault&Millau met een koksmuts.

Dat niet alleen, met twee vorken geven ook À la carte en falstaff goede beoordelingen. Ben jij van plan om te kiezen voor deze bijzondere kasteelovernachting in Oostenrijk? Zorg dan dat je gelijk een reservering maakt voor het kasteel restaurant. Of je gaat hier alleen naar toe om te genieten van een culinaire avond, je hoeft natuurlijk geen hotelgast te zijn om in dit bijzondere restaurant te gaan dineren.

Vraag even goed naar de mogelijkheden ter plaatse als je deze bijzondere restaurant reservering gaat plaatsen. In de ‘Stuben’ van het kasteelrestaurant branden de kaarsen op de mooi gedekte tafels en zijn de openhaarden aangestoken.

De gewelfde kelder is ook een bijzodnere plek voor een culinaire Gault&Millau avond met gerechten uit de kasteelkeuken. Maar de haardkamer, de gotische kamer, de vorstenkamer en de voormalige schrijfkamer zijn ook een bezoek voor een diner waard.

*Bekijk hier het restaurant van het hotel;
*Zo ziet Schloss Mittersill er in de herfst uit;
*Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck;
*Ontdek meer tips voor een wellness vakantie in Oostenrijk;
*Zie hier meer foto’s voor overnachten in kasteel in Salzburgerland;
*Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 131 kilometer van het hotel;
*Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 124 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bijzonder kasteel restaurant Salzburgerland

Kasteel met restaurant, hotel Schloss Mittersill

Heb jij al zin om te gaan dineren in dit
bijzondere kasteel restaurant in het Salzburgerland?

Print Friendly, PDF & Email