Ben jij dol op architectuur, design en natuur? Dan heb ik een bijzonder hotel in Mayrhofen voor je als tip waar je vast en zeker naar toe wilt!

Bijzonder hotel in Mayrhofen

Laat de zomer maar komen! Vanaf 8 juni 2023 kan jij weer in dit bijzondere hotel in Mayrhofen overnachten. Tijdens de openingsweken van 8 juni tot 9 juli is er van alles te beleven met op 17 juni 2023 een ‘summer opening party’.

ZillergrundRock, het is een ongebruikelijke en elegante naam. Vraag je je af hoe ze op dit idee zijn gekomen? Lees dan verder en ontdek het verhaal van dit bijzondere hotel net buiten Mayrhofen.

Als een “Rock”, een sterke rots in de branding, verwelkomen de eigenaren de hotelgasten met wat zij een unieke gastvrijheid en liefdevolle service noemen. De gebruikelijke hartelijke gastvrijheid wordt ook vertegenwoordigd door de “rock” grootmoeder Frieda en het hele Zillergrund Rock-team. Waarom ZillergrundRock? Zij zeggen: “een beetje Rock’n’Roll is goed voor ons allemaal! We willen samen met jou de toekomst rocken“!

Er was eens een Ziller Elf… Ken je dit verhaal al? De legende van de Ziller Elf? Het is een legende dat de eigenaren van dit bijzondere hotel jaren voor de bouw van het nieuwe design hotel eens hoorden. Uiteindelijk werd het onderdeel van de visie van het hotel. Het is een verhaal over een kleine maar krachtige Ziller Elf. Een korte versie van de legende kan je hier nalezen.

De eigenaren hebben een grote drijfveer voor innovatie, een down-to-earth mentaliteit en een sterke connectie met de natuur. Ze hebben altijd de belofte van de Ziller Elf in gedachte, dat gasten beduusd van geluk aankomen en met complete tevredenheid starten aan hun vakantie in dit bijzondere hotel nabij Mayrhofen.

Wat ooit klein begon, groeide uit tot iets groots. De ooit landelijke gelegen herberg is nu een Luxury Mountain Resort waar natuurbewuste, sportieve gasten, culinaire- en spa liefhebbers en families met een warm gevoel voor authenciteit graag hun vakantie doorbrengen.

Het architectonisch design zorgt ervoor dat hotelgasten zich dichtbij de natuur voelen. De beroemde Zillertal brug over de Schlegeisspeicher heeft de eigenaren geïnspireerd om de gebouwen van het hotel te verbinden met indrukwekkende bruggen. Zo wordt er letterlijk en figuurlijk een brug gelegd voor de hotelgasten waar ze overheen kunnen lopen en de natuur van dichtbij kunnen ervaren. De wind in je haren, de frisse berglucht, zonnestralen op je gezicht en een blik op de bergen en de omgeving. Rock it en voel de magie van de Ziller Elf!

*Ontdek hier alle informatie over het hotel.
**Bekijk hier de Sky Pool en hier de bijzondere Sky Spa van het hotel.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel.
****Check hier wat je in de herfstvakantie bij ZillergrundRock kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bijzonder hotel in Mayrhofen

Zou jij graag in dit bijzondere hotel in Mayrhofen willen overnachten?

Print Friendly, PDF & Email