Hou jij van wandelen, fietsen en wellness en overnacht je graag in een natuurlijke omgeving? Ik heb een mooi en bijzonder hotel dichtbij de natuur voor je gevonden in Klobenstein.

Bijzonder hotel dichtbij natuur in Klobenstein

Natuur liefhebbers en wellness liefhebbers opgelet, we hebben weer een mooi wellness hotel ontdekt waarbij je middenin de natuur verblijft. Hotel Tann am Ritten is een bijzonder boshotel dichtbij de natuur in Klobenstein in Zuid- Tirol. Wat er zo uniek is aan dit hotel in het bos:

  1. Proeven uit de “boskeuken”;
  2. Suites met uitzicht op de natuur;
  3. Biologische buitensauna met uitzicht op het bos;
  4. Bikeweken in juli om fietsend omgeving te ontdekken;
  5. Gelegen op 1.500 meter hoogte, op een zonnige open plek in het bos;
  6. Wandelaars worden blij van de ruim 400 kilometer aan wandelpaden.

Ontdek het toevluchtsoord van de familie Untermarzoner. Ontspan op 1500 meter hoogte, op een zonnige plek middenin het bos. De nieuwe suites met uitzicht laten je wegdromen in de mooie omgeving. Adem de frisse boslucht in terwijl je in de hangmat wegdommelt, stap in de biologische buitensauna dat in het bos ligt verscholen tussen lariksen, sparren en dennen en relax in het verwarmde zoutwaterbad, de “Tannoramapool”.

Het keukenteam van dit bijzondere hotel in Klobenstein werkt voornamelijk met lokale producten. Chef-kok Barbara noemt haar domein haar “boskeuken”. Ze zoekt in de moestuin naar ingrediënten voor haar gerechten, haalt paddenstoelen uit het bos en koopt graag haar producten in bij lokale boerderijen.

Fietsliefhebbers zullen blij worden als ze fietsgids Dominik ontmoeten die de omgeving en de vele fietsroutes als zijn broekzak kent. Scroll snel verder naar beneden om het fietsarrangement te bekijken, want tijdens de bikeweken in juli organiseert hij drie begeleide fietstochten met verschillende moeilijkheidsniveaus. Het beloofd in elk geval fietsen met een uniek 360-gradenuitzicht op het Unesco-werelderfgoed Dolomieten dat elk fietsershart sneller doet slaan.

*Ontdek hier meer over wellness hotel Tann am Ritten in Klobenstein. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bijzonder hotel dichtbij natuur Klobenstein

Krijg jij al zin om te overnachten in dit
bijzondere hotel dichtbij de natuur in Klobenstein?

Print Friendly, PDF & Email