Hou jij van bier? Wat dacht je van een bierproeverij in Den Haag! De week van het Nederlandse bier komt er weer aan dus dat wordt weer smullen. Maar buiten die ene week om kan je natuurlijk het hele jaar door bier proeven.

Bierproeverij in Den Haag

Ik lees overal over een bierproeverij in Den Haag voor mannen. Maar wacht eens even, vrouwen zijn ook gek op bier. Ik ben niet voor niets een weekend bier proeven in Mechelen gaan beleven onder leiding van jawel, een vrouwelijke bier sommelier. Bier is hip en hot! Culinaire gerechten geserveerd met bijpassend bier. Chocolade proeven in combinatie met bier. Lokale bieren proeven in de stad bij biercafés en brouwerijen en natuurlijk het Bierproeffestival in de Grote Kerk.

In Den Haag wordt flink wat bier gebrouwen, heb je de variaties bij Kompaan al eens geproefd of die van Brouwerij Scheveningen? Wat mij betreft zijn dit de locaties voor bierproeverijen in Den Haag.

Week van het Nederlandse bier 24 mei t/m 3 juni

Het Nederlands Bierproeffestival is van 24 tot en met 26 mei in de Grote Kerk in Den Haag. De Week van het Nederlandse Bier wordt afgesloten met de Nederlandse Brouwerijdagen van 1 t/m 3 juni. Ruim 100 brouwerijen door heel het land openen dan hun deuren voor publiek. “Een ontdekkingstocht door het Nederlandse bierland!”, aldus Henri Reuchlin, voorzitter van de Week van het Nederlandse Bier.

  • 24 mei: Officiële opening van de Week van het Nederlands Bier + bekendmaking Beste Bier van Nederland 2018
  • 24 mei t/m 26 mei: Nederlands Bierproeffestival in Den Haag
  • 24 mei t/m 3 juni: tientallen bieractiviteiten door het hele land
  • 1 t/m 3 juni: Nederlandse Brouwerijdagen

Week van het Nederlandse bier

Reisgerelateerde bier tips

Hou jij van reizen en bier? Dan is dat een ideale combi want over de grenzen heb je ook heerlijke bieren. Check dus zeker ook even deze bier tips:

  1. Weekend bier proeven in Mechelen
  2. Oktoberfest in München
  3. Starkbierfest in München
  4. Xtracold bier drinken bij de Icebar Amsterdam
  5. Feel Local Beer Tour in Brno

Kastanjebier

Zou jij wel eens een bierproeverij in Den Haag willen beleven?
Print Friendly, PDF & Email

Related Post