Ik ga op reis en neem mee; een hele tas vol aan travel gadgets voor mijn telefoon. Mijn mobiele telefoon is mijn leven dus ik bescherm mijn mobiele telefoon zo goed als mogelijk tegen val- en stoot gevaar en tegen water.

Bescherm mobiele telefoon met telefoonhoes

Als “gewone” reiziger heb je vaak al veel spullen mee maar voor mijn werk sleep ik een flinke voorraad mee aan producten en travel gadgets die het werk onderweg makkelijker maken. Mijn mobiele telefoon is mijn leven en daar zorg ik goed voor. Ik check er mijn e-mail op, ik houd mijn social media kanalen erop bij, ik maak er notities in, fotografeer ermee, neem er video’s mee op en ik gebruik tientallen apps die mijn leven onderweg makkelijker maken.

De kosten van de mobiele telefoon zijn tegenwoordig een stuk hoger en dat komt vooral door al die technologische snufjes. Nog snellere processors, nog meer geheugen, een nog betere cameralens en opnemen in 4K. Voor een goede mobiele telefoon betaal je al snel meer dan €500,-.

En je kan nog zo zuinig zijn op je dure spullen, een ongeluk zit in een klein hoekje. Dus ik raad je aan om je telefoon altijd goed te beschermen. Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een breed assortiment die net wat exclusiever is dan de gemiddelde aanbieder? Ik heb nu iets langer dan een jaar een Samsung S20 Ultra hoesje en tot nu toe heeft die mijn mobiele telefoon goed beschermd.

De keuze is reuze qua beschermhoezen voor je telefoon. Persoonlijk hou ik niet van dikke telefoonhoesjes waar ook allemaal pasjes in kunnen. Ik gebruik een hard plastic hoesje die de achterkant en zijkant beschermd. Daarnaast heb ik een extra dikke beschermlaag op de voorkant van mijn telefoon zitten waarvan het zegt dat het val- en stoot veilig is.

Ben je ook een Samsung fan? Check dan echt even goed het type Samsung dat je hebt. Heb je bijvoorbeeld een S20, een S20+ of een S20 Ultra? Niet dat je straks de verkeerde beschermhoes voor je mobiele telefoon besteld.

Inmiddels is de nieuwste Samsung alweer gelanceerd met een nóg betere camera. Dus ik ben mij alweer aan het oriënteren op het nieuwste model. Even denken wat voor telefoonhoesje ik dan wil gebruiken want ik kwam ineens de onderstaande foto weer tegen en zo’n customized hoesje was ook wel leuk.

*Ook handig! Deze telefoon auto accessoires

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bescherm mobiele telefoon

Hoe bescherm jij jouw mobiele telefoon?

Print Friendly, PDF & Email