Benidorm is calling! Aanstaande donderdag is het zover. Dan stap ik weer in het vliegtuig en deze keer ga ik de badplaats Benidorm verkennen. Travel around with me van 27 augustus tot en met 31 augustus en volg mij met de hashtags: #Benilovers, #BenidormYoung en #VisitBenidorm.

Benidorm is calling, waar denk jij dan aan?

Benidorm heeft al jarenlang een bepaald imago. Iedereen kent de serie van Benidorm Bastards wel waarin een paar oudjes de badplaats onveilig maken en vele grappen uithalen. Toen ik mensen vertelde dat ik naar Benidorm ging, kreeg ik, zoals verwacht, vele opmerkingen; “vergeet je je wandelstok en rollator niet“, “ga je daar een paar dagen bingoën?“, “leuk hoor, met al die oudjes” en ga zo maar door.

Ik ben door het Spaans Verkeersbureau uitgenodigd op de; “Benidorm Young Millenials presstrip“. Het is een internationale persreis van 5 dagen waarbij wij de kans krijgen om het Benidorm voor onze leeftijd te ontdekken. Ik ga dus op zoek naar leuke hotspots, de tofste bars, de gaafste watersportactiviteiten en kijken wat er allemaal mogelijk is.

Het programma is onder voorbehoud maar ik laat jullie graag eens zien hoe dat er nou uit kan zien tijdens een pers/blog reis. Ik verblijf deze persreis in het Adults only Sol Costablanca Hotel.

Programma persreis Benidorm

Benidorm is calling, volg je mij op deze trip?

Krijg jij al de reiskriebels en wil je ook naar Benidorm?
Denk jij nu, dat klinkt niet verkeerd en zo’n reisprogramma wil ik ook wel? Boek dan een goedkoop last minute ticket naar Spanje en geniet van een heerlijke nazomer. Hier is het nu volop herfst maar in Benidorm is het met gemiddeld 30 graden nog volop zomer. Hou mijn blog de komende tijd in de gaten voor alle reistips in Benidorm.

Als jij aan Benidorm denkt, wat is dan het eerste dat in je opkomt?

De hoofdfoto is gemaakt door Natasja van Watzijzegt, zij ontdekte vorig jaar Benidorm al.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Post