Het aftellen naar de zomer is begonnen. Hier in Nederland laat het mooie weer nog even op zich wachten maar in de rest van de wereld zijn de voorbereidingen in volle gang voor de welbekende openingsfeesten. De clubs worden prachtig aangekleed, de beste DJ’s worden ingevlogen en de dansvloer is klaar voor een nieuw seizoen.

Dé 3 beste beachclub openingsfeesten 2016

Ik zou dolgraag eens een openingsfeest mee willen maken maar tot op heden is er altijd wel iets waardoor ik rond de data van de openingsfeesten niet kan. Heb jij je vakantiedagen nog niet ingepland en wil jij dit jaar een spetterend feest meemaken? Stap dan in het vliegtuig naar Mykonos, Marbella of Ibiza en open de zomer in stijl!

Nammos, Mykonos
De trendy beachclub Nammos, gelegen op Psarou Beach op het Griekse Mykonos, is er zeker één voor op je bucket list. Op zaterdag 23 april opent de club haar deuren en zullen party liefhebbers getrakteerd worden op een dag glitter, glamour en rijkelijk vloeiende Crystal champagne. Overdag is het op en top relaxen, genieten van een uitgebreide lunch en cocktails nippen onder de rieten parasols. ‘s Avonds barst het feest dan echt los: de zomer is begonnen!

Nammos, Mykonos

Ocean Club Marbella
De hippe Ocean Club Marbella, gelegen op een steenworp afstand van de populaire jachthaven Puerto Banús, zal op vrijdag 29 april het negende zomerseizoen knallend openen met een Grand Opening Party. De Spaanse club zal geheel in het teken staan van het circusthema, met acrobatisch entertainment, nouveau cirque kunstenaars en live muziek. Feestvierders, uiteraard gehuld in circuskostuum, zijn vanaf 19.00 uur welkom in de club aan het strand.

De normaal gesproken minimalistische club met wit lederen bedden en een enorm turquoise zwembad wordt voor één avond omgetoverd tot een kleurrijk circus-achtig festival. Vorig jaar schitterde Jess Glynne op het podium, de Ocean Club zal zonder twijfel alles uit de kast trekken de hoofdact dit jaar minstens zo spectaculair te laten zijn!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €200,- inclusief premium open bar en luxe hapjes gedurende de avond.

Let the summer begin, dé beachclub openingsfeesten 2016

Ushuaїa Ibiza Beach Hotel
Het legendarische hotel-meets-music venue, Ushuaia Ibiza Beach Hotel op Ibiza’s Playa d’en Bossa, opent het seizoen op zaterdag 28 mei 2016. DJ Richie Hawtin, een heus icoon op Ibiza, zal onder andere samen met Andrea Oliva en Guy Gerber de line up vormen en zorgen voor de beste underground electronic music. Daarnaast zijn een aantal van ’s werelds meest begeerde DJ’s en aanstormend talent in de underground dance music scene ook aanwezig, zoals Hito, Hot Since 82, Joris Voorn, Los Suruba en Maya Jane Coles aanwezig. Ushuaïa’s open air podium en de pool area is het decor van het spectaculaire feest.

Tickets voor het openingsfeest zijn te koop vanaf vanaf €40,- (voor binnenkomst vóór 15:00). Tweepersoonskamers in het Ushuaїa Ibiza Beach Hotel zijn boekbaar vanaf €210,- op basis van twee personen en inclusief ontbijt.

Ushuaїa Ibiza Beach - openingsfeest

Ben jij wel eens naar een openingsfeest geweest?

Print Friendly, PDF & Email