De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om te shoppen voor vrolijk badgoed om deze zomer in te stralen tijdens een zonvakantie. Het badpak is weer helemaal terug dus hebben wij voor jou de bakpak trends van dit seizoen voor je op een rij gezet.

Stralend de zomer in, de badpak trends

Kies jij deze zomer voor een vakantie in eigen land of wil je naar een zonzekere bestemming in Europa of verder weg? Als jij gegarandeerd van de zon wilt genieten dan raad ik je aan om eens naar dit artikel te kijken. Ik heb de beste zonbestemmingen per maand op een rij gezet met de temperaturen erbij. Zo is de kans het grootste dat je naar een bestemming reist waar de zon volop schijnt.

De ene vrouw draagt het liefst bikini’s en andere vrouwen dragen liever een badpak. Ik ging eens kijken wat de badpak trends voor dit seizoen zijn. Qua motieven en prints zijn de badpak trends te vergelijken met de bikini trends en er is genoeg keuze, ongeacht de maat, kleur of model. De badpak trends voor dit zomer seizoen zijn:

  • Bloemenprints
  • Badpakken met broekjes
  • Een badpak met een riem
  • Badpakken met mouwtjes
  • Badpak met een lage rug uitsnede
  • Of juist badpakken die hoog zijn uitgesneden

Maar welk badpak past nou het beste bij jou lichaam? Kijk eens goed naar je lichaam en neem de maat van je heupen en je borsten op, op het breedste punt. Voor de maat van je taille kijk je juist naar het smalste punt. Over het algemeen zijn alle badpakken op deze verhoudingen gebaseerd. Koop een badpak in elk geval nooit groter dan je kledingmaat want eenmaal in het water wordt een badpak altijd nog een beetje ruimer.

Heb jij killer legs dan kan je kiezen voor een hoog uitgesneden badpak bij de benen. Ben je juist op zoek naar een badpak dat je buikje een beetje verbergt dan kan je kijken naar een badpak met een ribbelvorm aan de voorkant of een colorblock. Wil je iets meer accentueren dan zijn badpakken met riempjes een tip. Voor elk lichaam en voor ieders wens is er wel een badpak te vinden. Het belangrijkste is dat jij een badpak kiest waar je je fijn in voelt.

*In badkleding naar de sauna? Bekijk hier alle badkledingdagen in de sauna.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Badpak Trends

Draag jij graag een badpak om in te zonnen of te zwemmen?

Print Friendly, PDF & Email