Yeah, autorijden Tenerife is zo leuk voor een roadtrip! Bekijk al mijn Tenerife auto huren ervaringen, van een Jeep tot een huurauto voor een geweldig roadtrip in een huurauto op Tenerife. En autorijden in een Jeep maakt het nog specialer. De wind door je haren, zon op je gezicht en autorijden maar.

Autorijden Tenerife

Autorijden Tenerife in een Jeep voelt voor mij alsof ik van nog meer vrijheid geniet. De vrijheid van een huurauto om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Maar ik krijg ook een gevoel van vrijheid als ik de wind door mijn haren voel waaien, de zonnestralen mijn gezicht laten blozen en ik geniet van de open ruimte om mij heen.

De dikke banden van de Jeep masseren het Spaanse asfalt, ik rij over kronkelwegen en toeter bij haarscherpe bochten. Ik ga staan in de auto bij een mooi uitzichtpunt en ik kan eens ergens linksaf gaan en een grafelroad rijden. Heerlijk! Huur een auto op Tenerife en ontdek het eiland.

Ervaring autorijden Tenerife

Prijzen vergelijken autohuur Spanje

Wat mij betreft is het altijd goed om prijzen te vergelijken. Wel zo fijn als je ergens op kan besparen toch? Hou alleen in je achterhoofd dat goedkoop soms ook duurkoop kan zijn. Dus check de voorwaarden en beslis zelf welke huurauto het beste bij je past en bij de reis je wilt gaan maken.

Auto huren Tenerife zonder creditcard 

Ja, je kan een auto huren zonder creditcard op Tenerife. Sunny Cars is de enige Nederlandse autoverhuur aanbieder waar je een auto kan huren zonder creditcard in Spanje. Maak in een paar minuten je autohuur reservering en vink het vakje; “Geen waarborg pakket” aan. Meer informatie over een auto huren zonder creditcard via Sunny Cars lees je in mijn andere artikel.

Ook op de onderstaande bestemmingen in Spanje kan je een auto huren zonder creditcard.

De Balearen                          Mallorca, Menorca en Ibiza
Canarische Eilanden         Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote
Spanje                                     Gibraltar, La linea de la Conception, Malaga luchthaven

*Vul hier je autohuur locatie voor Spanje in!
**Tik hier je huurauto bestemming in op De Balearen.
***En voer hier de verhuurlocatie in op de Canarische Eilanden

Leeftijd voor autohuur Spanje

Wil jij Tenerife ontdekken met een huurauto? Dan moet je 21 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit van je rijbewijs. Je hebt kans dat je een extra toeslag moet betalen omdat je onder de 25 bent. Ben je tussen de 18 en 21 jaar en wil je toch graag autorijden op Tenerife? Kies dan voor het Under Age pakket ook wel de Jonge Bestuurder Service van Sunny Cars genoemd.

Auto huren Tenerife

Voordelen auto huren Tenerife via Sunny Cars

Geen zorgen aan je hoofd en lekker genieten! Dan kies je voor all-in autoverhuur via Sunny Cars. En ga jij samen met je vriendinnen of vriendje naar Tenerife en ben je nog geen 21? Geen probleem, je betaald iets extra en kiest voor het Under Age pakket. Want iedereen moet kunnen genieten van een roadtrip en je hebt niet voor niets zo snel je rijbewijs gehaald toch. Dit is wat all- inclusive autohuur inhoud:

  • All-in autohuur bestaat uit: 14 Dagen optie op de huurauto en gratis wijzigen, ongelimiteerd aantal kilometers, WA-dekking van € 7,5 miljoen – Schadeverzekering (CDW) – Diefstalverzekering (TP), terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal, glas-banden-bodem-dakschadedekking, lokale belasting en luchthavenafleveringskosten.
  • Nog geen 21 jaar? Kies voor het Under Age pakket en huur je auto.

auto huren Tenerife

Auto huren Canarische eilanden

Tenerife is één van de Canarische Eilanden maar natuurlijk zijn de andere vijf Canarische eilanden ook ideaal om een auto te huren en zo alle bezienswaardigheden te ontdekken. Check hieronder direct per bestemming de mogelijkheden.

*Vul hier je eiland naar keuze in voor een huurauto op de Canarische Eilanden!

Tips auto huren buitenland 

Ga je voor de eerste keer een auto huren in het buitenland? Snap je niets van al die afkortingen? Wil je weten wat je nu wel en niet moet afsluiten qua verzekeringen? Wil je meer weten over de voorwaarden en waar je aan moet denken? Lees dan mijn uitgebreide artikel over alles dat je moet weten als je een auto gaat huren in het buitenland. En check de onderstaande artikelen voor nog meer inspiratie en tips zodat jij volop kan genieten van je huurauto.  

Tips auto huren buitenland 

Wat is jouw favoriete huurauto op reis?

Print Friendly, PDF & Email