Ga jij een rondreis maken met je eigen auto of met een huurauto? Zorg ervoor dat je deze auto telefoon accessoires hebt zodat jij zorgeloos op reis kan en volop kan genieten van je roadtrip.

Handige auto telefoon accessoires

 Waar je al niet aan moet denken als je op reis gaat. Je moet je eigen tas inpakken. Je moet zorgen dat je auto gereed is voor vakantie. Je moet zorgen dat de telefoon accessoires voor in de auto in je tas zitten. En zo zijn er nog een heleboel tips om zorgeloos op vakantie te gaan.  Wat mij betreft zijn dit de musthaves qua auto telefoon accessoires die je binnen handbereik moet hebben onderweg.

 1 Altijd opgeladen en bereikbaar

Mijn ergste nachtmerrie is dat mijn telefoon uitvalt op reis. Niet zozeer omdat ik dan even onbereikbaar ben. Maar omdat ik mijn telefoon zowel als navigatie gebruik en als camera. Bij mij ligt er dan ook standaard een powerbank in de auto zodat ik mijn telefoon indien nodig snel kan opladen. Daarnaast heb ik een 2-poort usb oplader die ik in de sigarettenaansteker kan doen zodat ik mijn telefoon kan opladen onderweg.

2 De anti uitglij pad of telefoonhouder

Het is net wat je fijn vind. Wil jij een telefoonhouder voor je Samsung aan je raam bevestigen? Of gebruik je liever een anti uitglij pad om je mobiele telefoon in te bevestigen? Persoonlijk vind ik iets dat op mijn raam zit irritant tijdens het rijden dus ik ben fan van de anti uitglij pad. Zo hoef je niet bang te zijn dat je telefoon door de auto heen vliegt want hij blijft netjes op de pad liggen.

3 Altijd licht bij de hand

Ik heb altijd problemen met het vinden van mijn autoslot in het donker. Ik heb namelijk nog een auto uit het tijdperk dat dat de enige manier is om je auto open te maken. Heb jij een auto anno 2018 dan kan je het slot vast op afstand al ontgrendelen. Toch ben ik van mening dat een kleine zaklamp aan je sleutelbos altijd handig is en goed van pas kan komen.

4 Een kussentje voor in je nek

Vrienden lachen mij wel eens uit als ze in mijn auto stappen. Er liggen een paar dekentjes in en zelfs een nek kussen. Ik zit zoveel op de weg dat ik regelmatig wel eens te moe ben om te rijden. Ik doe dan even een powernap op een parkeerplaats voordat ik mijn reis vervolg. Daarbij heb je zeker op vakantie de kans dat je in de file komt te staan. Hoe lekker is het dan om een kussentje in je nek te hebben?

5 Bluetooth headset

Een bluetooth headset is ideaal als je op vakantie gaat met de auto. Zeker nu je overal in Europa een stuk voordeliger kan bellen kan je ook onderweg nog eens van je laten horen. En met een headset op kan je veilig met twee handen aan het stuur blijven rijden.

6 Touchscreen handschoenen

Duurt het even voordat het warm wordt in je auto? Dan zijn touchscreen handschoenen ideaal. Zo kan je met warme handen de navigatie van je mobiele telefoon bedienen onderweg.

Welke handige auto telefoon accessoires kan jij ook wel gebruiken?

Print Friendly, PDF & Email