Hou jij van snelle race auto’s, mooie klassieke oldtimers of van alles dat met auto’s te maken heeft? Dan is het een leuk idee om je vakantie te combineren met een van de auto rally’s bezoeken in Europa. Wij geven je graag een paar tips in dit artikel.

 

Tips voor auto rally’s bezoeken in Europa

Benjijnet als ik dol op auto’s, motorgeluiden en snelheid? Bezoek dan eens een of meerdere van deze auto rally’s in Europa. Ik heb er een paar op een rij gezet die ik nog wel eens zou willen bezoeken.

*Tip voor hotel in de buurt van de Nürburgring

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Snelle sportauto’s Rally RACC (- Spanje)

Hou je van snelle auto’s? Dan is de World Rally Championships in de Costa Dorada, een van de meest prestigieuze evenementen in de Spaanse autokalender, een bezoek waard.

Races starten dagelijks vanuit Salou of PortAventura World en toeschouwers kunnen de races vanaf verschillende punten langs de routes gratis bekijken. Voor meer informatie over het evenement en de routes, bekijk de link hieronder.

*Meer info over de sportauto’s Rally RACC in Costa Dorada Spanje.

Welke auto rally’s in Europa wil jij nog wel eens bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email