Wil je op skivakantie maar heb je geen auto? Dan moet je gewoon een auto huren voor wintersport. Kies voor een kleine auto huren met skibox en zorg dat als je een auto huurt met winterbanden en sneeuwkettingen omdat dat op de meeste wintersportbestemmingen verplicht is.

Auto huren voor wintersport 

Lekker een paar dagen skiën in Thüringen? Of heb je reisplannen met een groep vrienden voor een skivakantie in Oostenrijk? Of wil je eens met de hele familie op reis naar de sneeuw en heb je een grote auto nodig waar iedereen inpast. Wat de reden ook is, een auto huren voor wintersport is ideaal. Lees je goed in van te voren waar je precies naar toe gaat op wintersport vakantie zodat je weet als je een auto gaat huren wat je nodig hebt. Zo is het huren van een auto met winterbanden een must en kan je ook een auto huren met skibox en andere winterse benodigdheden zoals sneeuwkettingen. Hierbij een paar tips voor autohuur voor wintersport:

Auto huren met skibox of skidragers

Ben jij een fervente wintersport en heb jij je eigen skispullen? Dan is het wel handig als je een auto huurt dat je ook je skispullen kwijt kan in de auto. Eventueel kan je er ook voor kiezen om een auto te huren met skibox. Nadeel is dan wel dat je elke keer die skibox moet in- en uitruimen en dat je met een skibox wel meer wind vangt onderweg.

Auto huren met winterbanden en sneeuwkettingen

Een auto huren met winterbanden is een must als je op skivakantie gaat. Dit geldt niet alleen voor als je eenmaal ter plaatse bent op je wintersport bestemming maar ook al als je de grens naar Duitsland passeert. In Duitsland zijn winterbanden namelijk verplicht bij winterse omstandigheden. Dat kan dus zijn in de periode oktober tot begin april. Op de website van de ANWB staat uitgebreide informatie over de eisen aan winterbanden in Duitsland.

Auto huren met winterbanden

Een auto huren voor wintersport vakantie, heb jij dat wel eens gedaan?

Print Friendly, PDF & Email