Een creditcard is super handig op reis maar gelukkig kan je tegenwoordig ook een auto huren Spanje zonder creditcard. Sunny Cars maakt het mogelijk om zonder creditcard een auto te huren in Spanje en ik vertel je er graag meer over.

Auto huren Spanje zonder creditcard 

Yes het kan, een auto huren zonder creditcard in Spanje. Met het “Geen waarborg pakket” van Sunny Cars kan je nu zonder zorgen een auto huren als je geen creditcard hebt. Sunny Cars staat garant bij de verhuurder voor  zodat jij een auto kan huren. Het reserveren van een huurauto in Spanje werkt hetzelfde, je hoeft alleen maar aan te vinken; ‘geen waarborg pakket’. Belangrijk is wel om te beseffen dat je zonder creditcard niet alle auto types kan huren. 

Een auto huren zonder creditcard in Spanje is mogelijk op de onderstaande bestemmingen. Wil je meer weten over autohuur zonder creditcard lees dan mijn uitgebreide artikel hierover. Daarnaast informeer ik je graag over mijn uitgebreide artikel met alle tips voor een auto huren in Spanje.

 1. Spanje                                     Gibraltar, La linea de la Conception, Malaga luchthaven
 2. Canarische Eilanden         Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote
 3. De Balearen                          Mallorca, Menorca en Ibiza

*Vul hier je autohuur locatie voor Spanje in!
**Lees ook: Alle tips voor een auto huren in Spanje;
***Tik hier je huurauto bestemming in op De Balearen;
***En voer hier de verhuur locatie in op de Canarische Eilanden

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Auto huren Spanje zonder creditcard 

Aan denken bij huurauto zonder creditcard via Sunny Cars 

 1. Reserveer minimaal 5 dagen voordat je de huurauto nodig hebt;
 2. Kies in stap 2 van het boekingsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.
 3. Registreer vooraf via de registratie link. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kan de reservering worden bevestigd en kan je een auto huren zonder creditcard.

Autohuur Alicante

Auto huren zonder creditcard Spanje vasteland

Ga jij naar Spanje op vakantie en wil je een auto huren? Hieronder heb ik de top 7 weergegeven met de meest populaire plaatsen in Spanje waar reizigers een auto huren.

 1. Auto huren Malaga
 2. Auto huren Valencia
 3. Auto huren Palma de Mallarca
 4. Auto huren Alicante
 5. Auto huren Barcelona
 6. Auto huren Las Palmas
 7. Auto huren Sevilla

*Vul hier je autohuur locatie voor Spanje vasteland in!

Auto huren zonder creditcard Spanje vasteland

Auto huren zonder creditcard Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn ideaal voor het huren van een auto. Met je huurauto kan je alle bezienswaardigheden ontdekken en ben jij flexibel om te gaan en staan waar jij wilt. Benieuwd wat dat kost voor jouw reisperiode? Check hieronder direct per bestemming de mogelijkheden.

*Voer hier de verhuurlocatie in van een van de Canarische Eilanden.
**
Bekijk alle persoonlijke tips voor autohuur op Gran Canaria zonder creditcard.

Auto huren zonder creditcard Canarische Eilanden

Auto huren zonder creditcard Balearen

De Balearen, een eilandengroep in de Middelandse Zee. Maar welke eiland behoren ook alweer tot de Balearen? Dat zijn, Ibiza, Formentera, Mallorca en Menorca.

*Tik hier je huurauto bestemming in op De Balearen.

Auto huren Ibiza zonder creditcard 

Een auto huren op Ibiza licht ik even apart toe want Ibiza is razend populair als het gaat om een auto huren zonder creditcard. Je kan een auto huren vanaf de luchthaven op Ibiza of een huurauto op ophalen in Ibiza Stad. Heb je een andere reisplanning in gedachte? Ook hier kan je een huurauto ophalen op Ibiza: Playa den Bossa – Playa Portinatx – San Antonia Bahia of Santa Eulalia.

Auto huren Spanje zonder creditcard 

Huurauto categorieën, kies een model

Spanje ontdekken in je favoriete auto? Sinds 2019 kan het via Sunny Cars. Ik ben blijkbaar niet de enige die graag in bepaalde merken en type auto’s rijdt en daarom bestaat er nu de mogelijkheid om op bepaalde bestemmingen gegarandeerde auto modellen te kunnen kiezen. In Spanje is dat vanaf nu mogelijk op Ibiza, Mallorca en in Malaga. Maak gebruik van de zoekfilter en zie welke huurauto merken er beschikbaar zijn tijdens jouw reis.

 1. Ibiza;
 2. Málaga
 3. Mallorca.

Auto huren Canarische eilanden

Reistips voor Spanje

Nu je alles weet over het huren van een auto in Spanje is het tijd om mijn reistips eens te lezen. Laat je inspireren en doe ideeën op.

 1. Wijn gooien in La Rioja
 2. Wellness in Barcelona
 3. Watersport in Benidorm
 4. 10 reistips voor Valencia
 5. Reistips Fallas de Valencia
 6. Tomaten smijten in Spanje
 7. Ontdek Costa Blanca met je huurauto
 8. Ontdek de bezienswaardigheden in Bilbao

Reistips voor Spanje

Ben jij blij dat je een auto kan huren zonder creditcard in Spanje?

Print Friendly, PDF & Email