Even naar de winterzon en heb je geen creditcard maar je wil je toch een auto huren op Curaçao? Via Sunny Cars kan je een auto huren op Curaçao zonder creditcard.

Auto huren op Curaçao 

Nog even de winter ontvluchten in Nederland en naar de zon reizen? Curaçao is een fijne bestemming en ideaal om te ontdekken met je huurauto. Veel mensen denken dat Curaçao alleen een strandbestemming is en ik raad je ook zeker aan om te genieten van het strand. Met je huurauto kan je juist de allerfijnste stranden op Curaçao bezoeken en ontdekken. Een paar dagen strand is fijn maar genieten van de natuur moet je ook zeker doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Christoffelberg beklimmen? Of juist sportief doen en gaan suppen in de Caracasbaai.

Ik raad meestal aan om bij Sunny Cars een auto te huren. Alle voorwaarden zijn transparant en worden duidelijk weergegeven. Meer hierover lees je in mijn artikel met persoonlijke Sunny Cars ervaringen. Daarbij kan je bij Sunny Cars all-in een auto huren en is het ook nog eens mogelijk om een auto te huren zonder creditcard op Curaçao. Op Curaçao kan je vanaf drie plaatsen een auto huren als je bij Sunny Cars reserveert, namelijk:

  1. Auto huren vanaf luchthaven Hato op Curaçao
  2. Huur een auto vanuit Willemstad, (in totaal zijn er 19 stadskantoren);
  3. Meer weten over autohuur in het buitenland? Lees dit artikel.

 

Auto huren op Curaçao zonder creditcard

Zo fijn dat het kan. Heb je geen creditcard dan hoef je je geen zorgen te maken. Sunny Cars staat garant voor jou zodat jij een auto kan huren op Curaçao zonder creditcard. Hoe dat in zijn werk gaat? Je maakt gewoon net als anders een autohuur reservering, alleen vink je nu het ‘geen waarborgpakket’ aan tijdens stap 2 van het boekingsproces. Doe dit wel minimaal 5 dagen voor vertrek.

Curaçao Christoffelberg

Leeftijd autohuur Curaçao

Wees je ervan bewust dat je bij de meeste autoverhuurders minimaal 23 jaar moet zijn om een auto te kunnen huren op Curaçao. In een aantal gevallen moet je ook nog eens minstens 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Sunny Cars ken wel een zogenoemd ‘Under Age pakket (UA)’ waarbij je de minimumleeftijd kan verlagen naar 21 jaar.

Zo kun je dus toch in sommige landen al roadtrippen vanaf je 21e.  Informeer naar de mogelijkheden op Curaçao en hou er rekening mee dat je extra kosten betaald per dag. Meestal geldt er een toeslag van rond de €15,- per dag voor jonge bestuurders. Bedenk wel dat je een creditcard moet hebben op je eigen naam, anders krijg je de huurauto niet mee. Of kies voor het ‘geen waarborgpakket’, dan huur je een auto zonder creditcard en staat Sunny Cars garant.

Auto huren op Curaçao vanaf vliegveld

Wil je direct vanaf het vliegveld naar je vakantiehuis of hotel op Curaçao rijden dan kan dat natuurlijk. Een auto huren vanaf de luchthaven Hato is mogelijk via Sunny Cars. Ze werken samen met 6 lokale autoverhuurders dus er is genoeg keuze.

*Auto huren vanaf de luchthaven Hato via Sunny Cars!

Adresaflevering op Curaçao > kosteloos

Wil je pas later tijdens je vakantie een auto huren op Curaçao? Heb je geen zin om vanaf je vakantiehuis of hotel zelf naar een stadskantoor te gaan om je huurauto op te halen? Wat de reden ook is. Als je minimaal twee dagen een auto huurt op Curaçao dan kan je gratis kiezen voor de optie; ‘adresaflevering.

De adresaflevering betekent meestal dat je wordt opgehaald bij je accommodatie en dan met een shuttle service naar het dichtstbijzijnde kantoor wordt gereden waar je de huurauto kan ophalen. In Willemstad zijn er in totaal 19 stadskantoren en in Nieuwpoort is er één locatie. Bij de meest populaire hotels op Curaçao zit er meestal een stadskantoor in de buurt.

Reistips Curaçao

Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen en zien op Curaçao? Ik deel graag mijn reistips voor Curaçao met je en misschien vind je het leuk om deze ‘wist-je-datjes‘ te lezen.

  1. Suppen in de Caracasbaai;
  2. Flyboarden in de Jan Thiel baai.

Flyboarden Curacao

Een auto huren op Curaçao zonder creditcard, heb jij dat wel eens gedaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email