Op vakantie naar Sardinië? Verken het eiland met een huurauto zodat je overal naar toe kan. Een auto huren in Sardinië is ideaal en je kan gelijk een van de mooiste autoroutes van Europa rijden. De SS125 in het oosten van Sardinië is een populaire route.

Auto huren in Sardinië

Een auto huren in Sardinië is niet anders dan op de andere Italiaanse eilanden of op het vaste land. Voor geheel Italië gelden dezelfde autohuur regels. Zo moet je minimaal 19 jaar zijn voor autohuur in Italië en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. 

Voor de meeste autoverhuurders geldt er een maximum leeftijd van 75 jaar. Meestal raad ik als autoverhuurder Sunny Cars aan omdat zij All in autohuur op Sardinië mogelijk maken waardoor je zorgeloos een auto kan huren omdat alles is inbegrepen wat van belang is. Als je niet zo vaak een auto huurt is dat een ideale optie. Je kan ook de autohuur prijzen vergelijken via EasyTerra en het Worry Free pakket bekijken. Dat pakket is iets minder uitgebreid.

Ik raad je aan om goed voorbereid op reis te gaan en als je alles wil weten over autohuur in het buitenland en specifiek in Italië even de onderstaande artikelen te lezen:

Sardinië is ideaal om te ontdekken met een huurauto. Of je nu direct vanaf de luchthaven een auto wilt huren of liever bij een stads locatie. Blijf je een paar dagen in de buurt van je vakantiehuis of hotel dan lever je de auto in en kan je daarna weer opnieuw een auto huren voor de resterende vakantiedagen. Hieronder zie je een overzicht van de meeste bekende autoverhuur locaties op Sardinië:

Print Friendly, PDF & Email