Op vakantie naar Sardinië? Verken het eiland met een huurauto zodat je overal naar toe kan. Een auto huren in Sardinië is ideaal en je kan gelijk een van de mooiste autoroutes van Europa rijden. De SS125 in het oosten van Sardinië is een populaire route.

Auto huren in Sardinië

Een auto huren in Sardinië is niet anders dan op de andere Italiaanse eilanden of op het vaste land. Voor geheel Italië gelden dezelfde autohuur regels. Zo moet je minimaal 19 jaar zijn voor autohuur in Italië en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Voor de meeste autoverhuurders geldt er een maximum leeftijd van 75 jaar. Meestal raad ik als autoverhuurder Sunny Cars aan omdat zij All in autohuur op Sardinië

mogelijk maken. Ik raad je aan om goed voorbereid op reis te gaan en als je alles wil weten over autohuur in het buitenland en specifiek in Italië even de onderstaande artikelen te lezen:

Sardinië is ideaal om te ontdekken met een huurauto. Er zijn maar liefst 22 autohuur locaties die worden aangeboden via Sunny Cars. Of je nu direct vanaf de luchthaven een auto wilt huren of liever bij een stadslocatie. Blijf je een paar dagen in de buurt van je vakantiehuis of hotel dan lever je de auto in en kan je daarna weer opnieuw een auto huren voor de resterende vakantiedagen. Via de linken hieronder kan je direct berekenen wat je huurauto kost op Sardinië via Sunny Cars.

Print Friendly, PDF & Email