Zo fijn, een auto huren in Portugal zonder creditcard kan nu ook. Dus plan snel die winterzonvakantie naar de Algarve, die roadtrip door de Alentejo of een outdoor reis naar Madeira. Want met of zonder creditcard kan je gewoon met een huurauto deze Portugese bestemmingen ontdekken.

Auto huren in Portugal zonder creditcard

Een auto huren in Portugal zonder creditcard kan nu ook, zo fijn! Geen zorgen dat je die toffe roadtrip niet kan maken. Via Sunny Cars is het nu mogelijk om een auto te huren in Portugal zonder in het bezit te zijn van een creditcard. Let er wel op dat je mogelijk niet alle type auto’s kan huren zonder creditcard. Hoe dit kan lees je in mijn uitgebreide artikel: een auto huren zonder creditcard. Op de onderstaande bestemmingen is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Helaas is het niet mogelijk een auto te huren op de Azoren zonder creditcard.

Wil je meer weten over auto huren in Portugal tips en ervaringen? Scroll naar beneden voor de informatie en bekijk het andere artikel voor alle informatie.

  1. Huur hier direct een auto zonder creditcard
  2. Auto huren Madeira zonder creditcard
  3. Huurauto vanaf Faro luchthaven
  4. Autohuur vanaf Lissabon luchthaven
  5. Huur je auto vanaf luchthaven Porto

*Lees hier alles over het Geen-Waarborg Pakket van Sunny Cars!

Zo reserveer je een huurauto zonder creditcard via Sunny Cars

  1. Reserveer minimaal 5 dagen voordat je de huurauto nodig hebt;
  2. Kies in stap 2 van het boekingsproces voor de optie ‘Geen Waarborg’. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.
  3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kan de reservering worden bevestigd en kan je een auto huren zonder creditcard.

Auto huren in Portugal zonder creditcard

Auto huren in Portugal tips en ervaringen

Wil je al mijn tips en ervaringen weten over autohuur in Portugal? Lees dan mijn uitgebreide artikel daarover; ‘auto huren in Portugal tips en ervaringen waarbij de onderstaande punten aan bod komen en uitvoering worden toegelicht.

Een auto huren in Portugal zonder creditcard, heb jij dat wel eens gedaan?

Print Friendly, PDF & Email