IJsland is het ideale land om een auto te huren. Ik raad je aan om een auto te huren in IJsland via Sunny Cars als je zonder zorgen op reis wilt en zeker wilt weten dat alles goed is geregeld.

Waarom een auto huren in IJsland via Sunny Cars?

IJsland is fantastisch om te ontdekken met een huurauto. Je hebt alle vrijheid om dit uitgestrekte land te ontdekken en onderweg is er zoveel moois te zien dat je echt niet in een excursie bus wilt zitten waar je niet uit kan op het moment dat jij dat wilt. Er zijn ontzettend veel autohuur aanbieders in IJsland en ik kan mij voorstellen dat de keuze daardoor niet eenvoudiger wordt qua waar je een auto moet huren voor je rondreis op IJsland. Daarbij is IJsland een land met zoveel opties qua roadtrips dat de autoverhuurders gewiekst zijn wat betreft het proberen te verkopen van extra verzekeringen aan je.

Daarom geef ik je graag 5 redenen waarom een auto huren in IJsland via Sunny Cars een goed idee is. Wil je meer weten over mijn Sunny Cars ervaringen met autohuur lees dan mijn artikel daarover. En als je echt alle ins & outs wilt weten over autohuur in het buitenland lees dan dat artikel ook zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

 1. Je kan all-in een auto huren, dat betekent dat prijzen inclusief schadeverzekering, glas-banden-bodem-dakschadedekking én diefstalverzekering zijn. Echt waar! Hier kan je het allemaal nalezen op de website want de all inclusive formule van Sunny Cars is nog uitgebreider dan je denkt.
 2. Ter plaatse toch een eigen risico betalen? Sunny Cars heeft een terugbetalingsregeling qua eigen risico bij schade of diefstal;
 3. Ideaal om IJsland te ontdekken, je kan zoveel autorijden in IJsland als je wilt met een ongelimiteerd aantal kilometers;
 4. Ga je met een vriendin of partner op reis? De extra bestuurder voor de huurauto is inbegrepen, scheelt weer zoveel € per dag;
 5. Hopelijk heb je het niet nodig, maar er is 24/7 een noodnummer beschikbaar met Nederlands sprekende klantenservice.

*Regel het direct en reserveer je huurauto voor IJsland bij Sunny Cars.
** Lees mijn tips voor auto huren op IJsland.

Met een Sunny Cars huurauto IJsland ontdekken

Heb jij al je reisideeën voor je rondreis door IJsland uitgewerkt? Met een huurauto geregeld via Sunny Cars kan je alle kanten op. Vanuit Reykjavik kan je zowel een auto huren vanaf het internationale vliegveld; Reykjavik Keflavik International Airport  als vanaf het lokale vliegveld, Reykjavik Domestic Airport. Kies jij voor binnenlandse vluchten en wil je vanaf een van de andere vliegvelden in IJsland een auto huren dan kan dat ook. Via de linken hieronder kan je direct de autohuur prijzen checken.

 1. Egilsstadir airport
 2. Hvolsvollur airport
 3. Vestmannaeyjar airport
 4. Akureyri airport
 5. Hofn airport
 6. Isafjordur airport
 7. Thorshofn airport

Auto huren IJsland

Auto huren IJsland zonder creditcard

Hoewel Sunny Cars de enige Nederlandse autoverhuurder is waarbij het mogelijk is om op een aantal bestemmingen een auto te huren zonder creditcard, dit geldt helaas niet voor IJsland. Wil je meer weten over een auto huren zonder creditcard en waar dit wel kan, lees dan mijn artikel daarover.

Een auto huren in IJsland via Sunny Cars, heb jij dat ook wel eens gedaan?

Print Friendly, PDF & Email