Handig en mooi, ontdek de ATF bag, oftewel de All Time Favourites tassen van de Nederlandse Brechje.

ATF bag, All Time Favourites tassen

Mijn vriendinnen zeggen altijd; “Har, neem nou eens een tas mee”. Of; “Ja, dag, als ze mijn blik zien of er alsjeblieft iets in hun tas mag als we uitgaan”. Duidelijk, ik hou dus niet van tassen en dat geldt voornamelijk als ik uitga. Ik vind het onhandig, het zit altijd in de weg en ik voel me niet vrij. Daarbij ben ik ook gewoon vergeetachtig en ben ik altijd druk in gesprek met iedereen dat ik gewoon vergeet dat ik een tas bij me heb.

Het is mij zelfs al regelmatig overkomen dat ik tijdens het shoppen mijn nieuwe aankopen in een pashokje heb laten staan en zelfs een keer ergens op het toilet. Geluk had ik altijd, want tegen de tijd dat ik er achter kwam was er iemand wel zo netjes om de tas te bewaren totdat diegene die het mist terugkwam.

Gezien het feit dat ik ook toch bepaalde dingen mee moet nemen heb ik dus wel tassen. Vooral op reis loop ik altijd met een tas omdat ik ook altijd mijn camera bij me heb. Gezien ik een grote strand en sauna liefhebber ben, heb ik daar een paar mooie shopper tassen voor. Wat dat betreft zeggen mijn vriendinnen dan wel, “als ze dan ook wat koopt, ziet het er wel goed uit”.

*Bekijk hier de gehele tassen collectie.
**Lees mijn reviews over de All-time Favourites sauna tas en strandtas!  

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Mijn favo strand en sauna tas

In 2014 leerde ik het merk All Time Favourites kennen, met dank aan deze website. Nu zijn we negen jaar verder en is zowel ATF als Travelaroundwithme enorm gegroeid. Ik raakte weer in contact met eigenaresse Brechje die mij toentertijd een grote blauwe shopper opstuurde. Zie de hoofdfoto bij dit artikel. Ik kwam weer terecht op dit artikel en dacht die ga ik eens even updaten want ik ben inmiddels twee All-Time Favourites tassen rijker.

De fijne en grote blauw-witte shoppingbag is na zes jaar volop gebruik te zijn vervaagde qua kleuren. Het fijne aan deze tas vond ik de hengsels voor over mijn schouders en de twee kleine hengsels zodat ik de tas ook in mijn hand kan dragen. De ritssluiting is ook top, want veel grote tassen hebben dat niet. Inmiddels heb ik dus een nieuwe strandtas en sauna tas met ook weer een rits en aparte vakken. Ben je er benieuwd naar?

Mijn favo strand en sauna tas

Zou jij ook wel eens van de All Time Favourites tassen willen hebben?

Print Friendly, PDF & Email