Zin om de lente in de Oostenrijkse bergen aan de Walchsee te vieren? Dan is het de moeite waard om deze arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort te bekijken. Tijdens de geselecteerde periodes zijn er speciale thema arrangementen die je kan reserveren. Van april tot en met half juli staat ‘Ayurveda in Tirol’ en diverse wellness arrangementen centraal. Maar er zijn het gehele jaar door speciale deals die altijd de moeite waard zijn om te checken.

Ontspannen arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort

Tijdens de lente en aan het begin van de zomer staat alles in het teken van goed voor jezelf zorgen en ontspannen zo blijkt uit het aanbod van arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort in Kaiserwinkl. “Move & Relax. Balance your life”, is het motto van dit hotel dat het gehele jaar door wordt uitgedragen. Hier kan je de gehele dag bezig zijn met beweging, ontspanning en gezonde voeding.

De locatie van Das Walchsee Aktivresort, ingesloten tussen de bergen en het meer, is de ideale locatie om aan je vitaliteit te werken en hernieuwde energie op te doen. Een vakantie doorbrengen aan het einde van de winter en het begin van de lente brengt juist hier zoveel mogelijkheden. De ene vakantieganger wilt nog genieten van skiën in de zon in het skigebied Hochkössen, een ander geniet van fietstochten en/of wandelingen in het dal.

Een van de mensen die graag in deze omgeving verblijft is de Indiase Dr. Philip Sajin. Na zijn opleiding Government Ayurveda College Thiruvananthapuram in India heeft hij als erkend Ayurveda-arts bij diverse luxe hotels over de gehele wereld gewerkt, van Libanon tot de Malediven en in Zwitserland en Slovenië. In het zuiden van India, in de deelstaat Kerala opende hij in 2014 zijn eigen Ayurveda spacentrum. Sinds april 2023 verzorgt hij alle Ayurveda behandelingen in het Walchsee Aktivresort. Vanaf april tot en met half juli, in speciale periodes, verzorgt Dr. Philip Sajin het onderstaande ‘Ayurveda in Tirol’ arrangement:

Ayurveda in Tirol arrangement (07.04–02.05.2024, 10.06–14.07.2024)
Prijs per persoon vanaf €653,- Euro.

  1. 4 overnachtingen incl. ontbijt en diner
  2. 2 x volledige lichaamsbehandeling naar keuze
  3. 1 x ayurvedische behandeling
  4. 1 x yoga, 1 x meditatie,
  5. Gebruik Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma en de Kaiserwinkl Card.

Wellnessarrangement (07.04–02.05.2024, 10.06–14.07.2024)
Prijs per persoon vanaf €233,- Euro.

  1. 2 overnachtingen inclusief ontbijt en diner
  2. €25,- Euro wellnesswaardebon per persoon
  3. 1 fles Prosecco op de kamer
  4. Gebruik Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma en de Kaiserwinkl Card.

♥ Bekijk hier de speciale packages bij dit wellness- en sporthotel;
♥ Hier kan je onze uitgebreide reportage over het Walchsee Sportresort in Kaiserwinkl zien.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel aan de Walchsee

Heb jij al zin in een van de ontspannen arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort?

Print Friendly, PDF & Email