Samen genieten van een romantische vakantie bij het AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol, dat is wat je wilt als je deze foto’s ziet.

AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol

Soms ben je gelijk al enthousiast over een hotel waar je nog nooit geweest bent. Het AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol is zo’n hotel waar ik gelijk enthousiast van werd toen ik de foto’s zag. Pure.Alpine.Lifestyle. Ik hou ervan!

Samen wegdromen in de panorama sauna met uitzicht, baantjes trekken in het zwembad op het dak, avonturen beleven met elkaar in de sneeuw en genieten van Zuid-Tiroolse specialiteiten of een romantische avond fine dining. En de exclusieve spa‑ervaring is ook nog eens “for adults only“. Precies wat ik mij zo voorstel bij een romantische vakantie in de bergen!

Neem je tijd voor een vakantie bij het AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol want de wellness is groot. En dan bedoel ik echt groot, het wellnesscentrum heeft een oppervlakte van maar liefst 6000m2. Dat zie je niet snel bij een wellness hotel in Zuid-Tirol.

Het hotel heeft een prachtige spa ingericht waarbij veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen uit het dal van het Ahrntal. Het landschap buiten versmelt met al het moois binnen in dit wellnessresort. Wil je je romantische vakantie in Zuid-Tirol extra luxe beleven? Kies dan voor een verblijf in een van de Penthousesuites met whirlpool op het dakterras, een overnachting in een van de knusse chaletsuites of een kamer met privéspa waarbij je kan kiezen uit een infraroodcabine of Finse sauna.

Na een dag samen ontspannen kan je nagenieten in de Sky Bar van het AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol. En daarna kan je gaan bedenken waar het keukenteam van het fijnproevershotel jullie mee mogen verrassen. Gaan jullie voor traditionele Zuid-Tiroolse gerechten of liever een gezond, licht mediterraan gerecht?

Wil je samen genieten van fine dining? Dan zorgt chef-kok Matthias Kirchler voor smaakvolle hoogtepunten tijdens een tien gangen menu in restaurant LUNARIS 1964. Matthias heeft meerdere topscores behaald bij Gault Millau en Feinschmecker. Voor de wijnliefhebbers is er genoeg keuze bij de eigen vinotheek in het hotel zodat je bij elke gang een andere wijn kan proeven. Zijn jullie al enthousiast?

*Bekijk meer info en de beschikbaarheid van dit hotel;
**Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Zuid-Tirol

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol

Hebben jullie al zin om naar het
AMONTI & LUNARIS wellnessresort in Cadipietra in Zuid-Tirol te gaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email