Voor reizigers die op zoek zijn naar een fijne uitvalsbasis voor een outdoor vakantie in Oostenrijk, is het de moeite waard om eens te kijken naar het All-Suite Resort Paznaun in Gältur.

Fijne uitvalsbasis voor outdoor vakantie, All-Suite Resort Paznaun in Gältur

Met ruim 1000 kilometer aan wandelpaden is de omgeving van Gältur een ideale wandelbestemming in Oostenrijk. Of je nu rustig door de bergen wilt wandelen of jezelf wilt uitdagen met hoogalpiene trektochten. Daarnaast ligt er meer dan 750 kilometer aan trails aan je voeten voor mountainbike, e-bike en enduro tochten. Endoro trails is een combinatie van cross country en downhill fietsen. Voor liefhebbers van rotsklimmen is het Silvapark in Galtür een aanrader, dit is het grootste natuurlijke boulderpark van Tirol, met zo’n 175 klimroutes voor zowel beginners als gevorderden. Al met al is deze regio een ideale plek voor een outdoor vakantie in Oostenrijk.

Verblijf jij graag in een goed verzorgd appartement tijdens je vakantie, dan tippen wij je graag om eens de website van het All-Suite Resort Paznaun in Gältur bekijken. All-Suite Resorts is een organisatie die meerdere appartementen in Oostenrijk verhuurt. Als voorbeeld kan je ook deze vakantie appartementen in het Ötztal bekijken.

De All-Suite Resorts onderscheiden zichzelf door te zeggen dat ze een zorgeloze vakantie kunnen aanbieden waarbij je nergens aan hoeft te denken. Zo zijn de bedden in de appartementen opgemaakt als je aankomt en liggen er handdoeken klaar in de badkamer. Die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Daarnaast is de keuken uitgerust met alle gemakken van thuis en heb je vuile was dan kan je gratis gebruik maken van een wasmachine en een droger.

Neem je je eigen fiets mee, dan kan je die stallen in de fietsenstalling en je auto parkeer je in de parkeergarage. Extra fijn bij deze appartementen is dat er ook een zwembad aanwezig is en diverse wellness faciliteiten waar je als gast gebruik van kan maken. Zo kan je na een dag in de buitenlucht bijkomen in de relaxruimte en een saunaronde volgen. En wil je een dagje chillen bij het zwembad, dan kan dat ook. Op de foto’s in dit artikel laten wij graag zien hoe het er in de zomer en in de winter uit kan zien.

*Bekijk hier meer info over de vakantie appartementen in Gältur

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

All-Suite Resort Paznaun in Gältur

Print Friendly, PDF & Email