Yeah, het kan weer! Air Miles inwisselen voor vliegtickets! Vliegwinkel.nl is de nieuwe partner van Air Miles en dat betekent dat jij tot maximaal €50,- korting kan krijgen op het boeken van een vliegticket. Via KLM kan je ook een zogenoemde Package Deal kopen, een vliegticket met hotel en/of huurauto, dat levert je maximaal €150,- korting op.

Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Lange tijd kon je geen Air Miles meer inwisselen voor vliegtickets maar gelukkig is het sinds mei 2018 weer mogelijk. Air Miles Nederland is een samenwerkingsverband aangegaan voor het inwisselen van Air Miles voor vliegtickets met Vliegwinkel.nl.

Je kiest zelf hoeveel Air Miles je inwisselt bij je vliegticket reservering. 1000 Air Miles staat gelijk aan €10,- korting. Je kan Air Miles inwisselen voor korting tussen de €10,- en €50,-.  Je logt in op AirMiles.nl en wisselt daar je Air Miles in voor een kortingscode die je kan besteden op Vliegwinkel.nl. De korting gaat af van het totaalbedrag van de boeking maar geldt niet voor losse hotel- of huurautoboekingen.

Klik hier en wissel direct je Air Miles in bij Vliegwinkel.nl

KLM vliegtickets met Air Miles 

Wissel je Air Miles in voor een ‘Package Deal’ bij KLM. Een KLM Package Deal is een KLM vliegticket met hotel en/of auto voor een scherpe prijs. Via de website van Air Miles lever je je gespaarde Air Miles is voor een KLM Package Deal voucher.

Air Miles inleveren voor KLM vliegtickets, hotels en/of autohuur

Stap 1: Ga naar airmiles.nl en kies je KLM Package Deals-voucher (keuze uit €25, €50, €75, €100, €150).
Stap 2: Log in op je Air Miles-account en rond je bestelling af.
Stap 3: Air Miles stuurt je een bestelbevestiging via e-mail met voucher en unieke actiecode.
Stap 4: Ga naar www.klm.com/packagedeals  en boek je KLM Package Deal met de vouchercode. Deze code vul je in tijdens de laatste stap in het boekingsproces en de korting wordt verrekend.

KLM Air Miles inwisselen

Air Miles inwisselen voor vakantie

Wil je je Air Miles niet inwisselen voor vliegtickets maar voor iets anders? Lees dan mijn uitgebreide artikel over het inwisselen van Air Miles in de categorie Reis & Verblijf. Bij de onderstaande bedrijven en organisaties kan je ook je Air Miles inwisselen:

Air Miles  inwisselen

Air Miles sparen voor vakantie

Air Miles is heel gemakkelijk. Koop jij je toiletspullen bij Etos? Tank je bij Shell en doe jij boodschappen bij Albert Heijn? Koop jij je wijnen bij Gall & Gall en haal jij je klusmateriaal bij Praxis? Reken jij ook nog eens regelmatig af met je Mastercard creditcard? Dan spaar je bij al deze winkels automatisch Air Miles. Maar dat is niet alles: in juli en augustus ontvang je tijdelijk al 1 Air Mile per € 2,- (normaal € 5,-). 

De Air Miles die je in het buitenland spaart worden binnen 4 weken automatisch bijgeschreven. Zo zal je zien dat je Air Miles saldo ongemerkt snel oploopt. Ideaal om die Air Miles in te wisselen voor een vakantie of Air Miles in te wisselen voor vliegtickets.

  • Air Miles hebben een geldigheid van 5 jaar! De inwissel periode is verlengd tot 1 december 2018.

Spaar jij Air Miles en wissel jij ze graag in voor vliegtickets?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post