Air Miles inwisselen voor vliegtickets, helaas kan het niet meer op enkel vliegtickets. Je kan alleen nog Air Miles inwisselen op de zogenoemde Package Deals van KLM. Die deal bestaat uit een vliegticket met hotel en/of huurauto, dat levert je maximaal €150,- korting op.

Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Dit artikel heb ik in februari 2020 geupdate, het is helaas namelijk niet meer mogelijk om Air Miles in te wisselen voor alleen vliegtickets!

KLM vliegtickets met Air Miles 

Wissel je Air Miles in voor een ‘Package Deal’ bij KLM. Een KLM Package Deal is een KLM vliegticket met hotel en/of auto voor een scherpe prijs. Via de website van Air Miles lever je je gespaarde Air Miles is voor een KLM Package Deal voucher.

Air Miles inleveren voor KLM vliegtickets, hotels en/of autohuur

Stap 1: Ga naar airmiles.nl en kies je KLM Package Deals-voucher (keuze uit €25, €50, €75, €100, €150).
Stap 2: Log in op je Air Miles-account en rond je bestelling af.
Stap 3: Air Miles stuurt je een bestelbevestiging via e-mail met voucher en unieke actiecode.
Stap 4: Ga naar www.klm.com/packagedeals  en boek je KLM Package Deal met de vouchercode. Deze code vul je in tijdens de laatste stap in het boekingsproces en de korting wordt verrekend.

KLM Air Miles inwisselen

Air Miles inwisselen voor vakantie

Wil je je Air Miles niet inwisselen voor vliegtickets maar voor iets anders? Lees dan mijn uitgebreide artikel over het inwisselen van Air Miles in de categorie Reis & Verblijf. Bij de onderstaande bedrijven en organisaties kan je ook je Air Miles inwisselen:

Air Miles  inwisselen

Air Miles sparen voor vakantie

Air Miles is heel gemakkelijk. Koop jij je toiletspullen bij Etos? Tank je bij Shell en doe jij boodschappen bij Albert Heijn? Koop jij je wijnen bij Gall & Gall en haal jij je klusmateriaal bij Praxis? Reken jij ook nog eens regelmatig af met je Mastercard creditcard? Dan spaar je bij al deze winkels automatisch Air Miles. Maar dat is niet alles: in juli en augustus ontvang je tijdelijk al 1 Air Mile per € 2,- (normaal € 5,-). 

De Air Miles die je in het buitenland spaart worden binnen 4 weken automatisch bijgeschreven. Zo zal je zien dat je Air Miles saldo ongemerkt snel oploopt. Ideaal om die Air Miles in te wisselen voor een vakantie of Air Miles in te wisselen voor vliegtickets.

  • Air Miles hebben een geldigheid van 5 jaar! 

Spaar jij Air Miles en wissel jij ze graag in voor vliegtickets?

Print Friendly, PDF & Email