Yeah, het kan weer! Air Miles inwisselen voor vliegtickets! Vliegwinkel.nl is de nieuwe partner van Air Miles en dat betekent dat jij tot maximaal €50,- korting kan krijgen op het boeken van een vliegticket.

Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Na samenwerkingen met KLM, Transavia en Vliegtickets.nl kon je lange tijd geen Air Miles meer inwisselen voor vliegtickets. Sinds mei 2018 is het gelukkig wel weer mogelijk. Air Miles Nederland is een nieuw samenwerkingsverband aangegaan met voor het inwisselen van Air Miles voor vliegtickets met Vliegwinkel.nl.

Je kiest zelf hoeveel Air Miles je inwisselt bij je vliegticket reservering. 1000 Air Miles staat gelijk aan €10,- korting. Je kan Air Miles inwisselen voor korting tussen de €10,- en €50,-.  Je logt in op AirMiles.nl en wisselt daar je Air Miles in voor een kortingscode die je kan besteden op Vliegwinkel.nl. De korting gaat af van het totaalbedrag van de boeking maar geldt niet voor losse hotel- of huurautoboekingen.

Klik hier en wissel direct je Air Miles in bij Vliegwinkel.nl

Air Miles inwisselen voor vakantie

Wil je je Air Miles niet inwisselen voor vliegtickets maar voor iets anders? Lees dan mijn uitgebreide artikel over het inwisselen van Air Miles in de categorie Reis & Verblijf. Bij de onderstaande bedrijven en organisaties kan je ook je Air Miles inwisselen:

  • Landal Greenparks
  • Efteling Hotel
  • Bij Bol.com voor reisproducten
  • Er komt een samenwerking met Canvas Holidays

Air Miles  inwisselen

Air Miles sparen voor vakantie

Air Miles is heel gemakkelijk. Koop jij je toiletspullen bij Etos? Tank je bij Shell en doe jij boodschappen bij Albert Heijn? Koop jij je wijnen bij Gall & Gall en haal jij je klusmateriaal bij Praxis? Reken jij ook nog eens regelmatig af met je Mastercard creditcard? Dan spaar je bij al deze winkels automatisch Air Miles. Maar dat is niet alles: in juli en augustus ontvang je tijdelijk al 1 Air Mile per € 2,- (normaal € 5,-). De Air Miles die je in het buitenland spaart worden binnen 4 weken automatisch bijgeschreven. Zo zal je zien dat je Air Miles saldo ongemerkt snel oploopt. Ideaal om die Air Miles in te wisselen voor een vakantie of Air Miles in te wisselen voor vliegtickets.

Spaar jij Air Miles en wissel jij ze graag in voor vliegtickets?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post