Wil je ook zoveel mogelijk reizen en ben je gek op kortingen? Spaar jij ook al Air Miles die je krijgt bij aankopen in bepaalde winkels? Spaar ze en zoek naar vliegtickets waarbij je deels je reis met gespaarde Air Miles kan betalen. Air Miles sparen is gratis en door het inwisselen vlieg je met korting.

Spaar Air Miles en vlieg met korting

Vliegtickets.nl is een van de beste online reisaanbieders van vliegtickets in Nederland. Ze tonen niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale vliegticket deals en vliegprijzen van low cost airlines. Extra voordeel, zij zijn de enige aanbieder waarbij je een deel van de reissom met gespaarde miles kan betalen. Zo kan je tot maximaal €40,- besparen op vliegtickets in Europa en tot maximaal €60,- besparen op de aankoop van vliegtickets naar verre bestemmingen.

Voorwaarden*, reizen boeken met Air Miles:

Bij Vliegtickets.nl bepaal je zelf je eigen korting met het gebruik van Air Miles. De Air Miles korting wordt bepaald per vliegticket en is afhankelijk van de bestemming en de vliegmaatschappij waarmee gevlogen wordt.  Zo kan je bij het boek van een vliegticket met een lowcost vliegmaatschapij € 30,- per ticket besparen, €40,- besparen op vliegtickets in Europa en tot maximaal €60,- besparen op de aankoop van vliegtickets naar verre bestemmingen.  Soms zijn er ook speciale geselecteerde Air Miles toppers waarbij er nog meer voordeel te behalen is met vertrek vanaf Amsterdam naar bijvoorbeeld New York of Bangkok.

Airmiles inwisselen bij een vlucht met lowcostmaatschappij
Boek je een vliegticket met een van de onderstaande lowcostmaatschappijen dan kan je voordeel oplopen tot € 30,- bij inlevering van 3.000 Air Miles. De korting geldt op vliegtickets van de volgende vliegmaatschappijen: Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, airberlin, TUIfly, Corendon, easyJet, LOT Polish Airlines, Fireflyz, Flybe, Flyscoot, Germanwings, Iberia Express, JetAirFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Thomas Cook Airlines, Thomson, Tiger Airways, Transavia, Vueling, WizzAir and Hungary Airlines.

Airmiles inwisselen binnen Europa en bij verre bestemmingen 
Boek je een vlucht met een vliegmaatschapij die lid is van IATA dan kan je Air Miles inwisselen die een korting van € 40,- tot € 60,- oplevert bij intercontinentale vluchten. Je betaald dan 4.000 of respectievelijk 6.000 Air Miles. IATA is de afkorting van “International Air Transport Association” en is tot doel de samenwerking te bevorderen van alle vliegmaatschappijen die lid zijn. Ben je van plan een vliegticket te boeken van Amsterdam naar New York, Bangkok, Denpasar of Colombo dan kan je voordeel met gebruik van 10.000 Air Miles oplopen tot €100,-.

Inwisselen Air Miles voor vliegtickets

Inwisselen Air Miles voor vliegtickets

Je bepaalt zelf wat je maximale aantal in te wisselen punten is voor de korting op je vlucht. Stel je kan maximaal 3000 Air Miles inwisselen dan kan je dus ook al korting krijgen bij betaling met 1000 Air Miles. 1 Air Mile is € 0.01 waard.

Voorwaarden 

De korting per boeking is alleen geldig op nieuwe online vliegticketreserveringen gemaakt via de website van Vliegtickets.nl. Niet geldig in combinatie met actiecodes en niet geldig op overige producten (autohuur, hotels etc.) die je op onze website vindt. Let op, sommige maatschappijen zijn zowel als lowcost alsmede iata te reserveren. Voorbeelden zijn Aer Lingus en Vueling. Zo kan een vlucht met Aer Lingus of Vueling binnen Europa dus met € 30 of € 40 voordeel geboekt worden. Een vlucht met Aer Lingus naar bijvoorbeeld New York (intercontinentaal) kan met € 30 of € 60 voordeel geboekt worden.

*Voorwaarden zijn vermeld door Travelaroundwithme.com op 27 april 2017. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Zie ook mijn disclaimer voor meer informatie.