Ben jij ook zo gek op sparen? Van punten sparen, tot kortingsbonnen verzamelen, zegeltjes plakken en Air Miles sparen? Als reisverslaafde kan je je Air Miles inwisselen voor diverse belevenissen in de categorie reis & verblijf. Je kan zelfs Air Miles inwisselen voor vliegtickets. Lees gauw verder voor alle informatie.

Air Miles sparen voor reis & verblijf 

Air Miles sparen en inwisselen voor een reis, tickets of een verblijf. Ik kom regelmatig bij Shell en Etos en spaarde automatisch Air Miles. Het inwisselen van Air Miles ging bij mij eerst naar vluchten van KLM, toen naar tickets bij Transavia en als laatste naar Vliegtickets.nl. Helaas zijn geen van de drie genoemde organisaties nog partner van Air Miles. Maar Vliegwinkel.nl is sinds mei 2018 partner van Air Miles en je kan dus je gespaarde Air Miles weer inwisselen op vliegtickets.

Waar kan je Air Miles sparen? De onderstaande drie bedrijven zijn de meest bekende organisaties waar je Air Miles kan sparen. Ben je benieuwd waar je nog meer Air Miles kan sparen? Bezoek dan de website van Air Miles voor een compleet partner overzicht. Tip: check altijd de voorwaarden op de website van Air Miles zelf zodat je up to date informatie hebt. En let op: Air Miles zijn 5 jaar geldig. Per 1 november 2018 vervallen de Air Miles die voor 1 november 2013 zijn gespaard. *UPDATE: 

 • *De inwissel periode is verlengd tot 1 december 2018.

Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Ja, het kan weer! Sinds mei 2018 kan je je gespaarde Air Miles weer inwisselen voor vliegtickets. Vliegwinkel.nl is sinds mei 2018 partner van Air Miles en zo heb jij weer de kans om je gespaarde Air Miles in te wisselen voor vliegtickets. Je kiest zelf hoeveel Air Miles je inwisselt bij je vliegticket reservering. 1000 Air Miles staat gelijk aan €10,- korting. Je kan Air Miles inwisselen voor korting tussen de €10,- en €50,-.  Je logt in op AirMiles.nl en wisselt daar je Air Miles in voor een kortingscode die je kan besteden op Vliegwinkel.nl. De korting gaat af van het totaalbedrag van de boeking maar geldt niet voor losse hotel- of huurautoboekingen.

Klik hier en wissel direct je Air Miles in bij Vliegwinkel.nl

KLM vliegtickets met Air Miles 

Heb jij nog Air Miles? Wissel je Air Miles in voor een ‘Package Deal’ bij KLM. Een KLM Package Deal is een KLM vliegticket met hotel en/of auto voor een scherpe prijs. Via de website van Air Miles lever je je gespaarde Air Miles is voor een KLM Package Deal voucher.

Air Miles inleveren voor KLM vliegtickets en hotels

Stap 1: Ga naar airmiles.nl 
Stap 2: Kies je KLM Package Deals-voucher (keuze uit €25, €50, €75, €100, €150).
Stap 3: Log in met je Air Miles-account en rond je bestelling af.
Stap 4: Je ontvangt van Air Miles een bestelbevestiging op het opgegeven e-mailadres, inclusief de voucher met een unieke actiecode.
Stap 5: Ga naar www.klm.com/packagedeals  en boek je KLM Package Deal met je unieke actiecode. De code vul je in tijdens de laatste stap in het boekingsproces en de korting wordt verrekend.

Omwisseltabel Air Miles voor KLM reizen

 • Voor 2.500 Air Miles ontvang je een kortingsvoucher van €25;
 • Voor 5.000 Air Miles ontvang je een kortingsvoucher van €50;
 • Voor 7.500 Air Miles ontvang je een kortingsvoucher van €75;
 • Voor 10.000 Air Miles ontvang je een kortingsvoucher van €100;
 • Voor 15.000 Air Miles ontvang je een kortingsvoucher van €150.

KLM vliegtickets met Air Miles 

Air Miles inwisselen voor reis & verblijf 

Als je toch boodschappen doet ergens kan je net zo goed Air Miles sparen. Het kost je niets extra en je hebt er toch voordeel van. Elke twee Euro is namelijk één Air Mile waard. Dat klinkt weinig maar als jij elke keer bij AH je boodschappen doet, bij Shell tankt en bij Etos je schoonheidsproducten koopt dan tikken die Air Miles lekker aan.

 • Bij elke € 2.- die je bij Etos besteedt, ontvang je één Air Mile.
 • Bij Albert Heijn ontvang je voor iedere 2 euro aan boodschappen 1 Air Mile.
 • Per besteding van 2,- euro ontvang je 1 Air Mile bij Shell.
 • Air Miles sparen bij gebruik MasterCard creditcard, bij iedere €5,- die je betaald in het buitenland ontvang je 1 Air Mile. Maar dat is niet alles: in juli en augustus ontvang je tijdelijk al 1 Air Mile per € 2,- (normaal € 5,-).De Air Miles die je in het buitenland spaart worden binnen 4 weken automatisch bijgeschreven.

Air Miles inwisselen Landal & de Efteling

In de categorie reis & verblijf zijn er nog twee opties waar je Air Miles kan inwisselen.

 • Landal Greenparks, €60,- korting op een weekverblijf, (inwisselen  5000 Air Miles), €35, korting op een midweek of weekend verblijf, (inwisselen  2500 Air Miles).
 • Vanaf 5000 Air Miles, korting voor Efteling Hotel

Air Miles  inwisselen

Air Miles inwisselen Voordeeluitjes.nl

Wist je dat je ook Air Miles kan inleveren bij Voordeeluitjes.nl? Wissel 1.000, 1.500 en 2.000 Air Miles in voor €10, €15 of €20 korting per wellness hotelarrangement van Voordeeluitjes.nl.

Air Miles inwisselen bij Bol voor reisproducten

Als reisliefhebber is het natuurlijk ook handig om je Air Miles in te wisselen op reisproducten die je gebruikt op reis. Zo kan je bij Bol.com spullen kopen in de categorieën, wintersport, tassen en reisbagage en outdoor. Check de voorwaarden voor Air Miles inwisselen bij Bol.com.

Reizen algemeen

NOVASOL vakantiehuis met Air Miles

Heb jij reisplannen waarbij je wil verblijven in een vakantiehuis? Kies dan voor een van de 50.000 vakantiehuizen van NOVASOL en wissen je Air Miles in voor korting.

TIP: Spaar je Air Miles? Wissel je Air Miles in voor korting bij NOVASOL vakantiehuizen
• Voor 1.000 Air Miles ontvang je € 15,- korting
• Voor 2.500 Air Miles ontvang je € 37,50 korting
• Voor 5.000 Air Miles ontvang je € 75,- korting

NOVASOL vakantiehuis met Air Miles

Air Miles sparen met MasterCard

Heb jij een ook bankrekening bij de ING? Als je dan een creditcard aanschaft kan je air miles sparen met je MasterCard. Het enige wat je hoeft te doen is je MasterCard creditcard koppelen aan Air Miles. Je logt met je Air Miles kaartnummer in op de Air Miles website en klikt op MasterCard koppelen. Je voert je MasterCard creditcardnummer in en binnen 1 minuut heb je je MasterCard creditcard gekoppeld aan je Air Miles account.

Zo kan je ook Air Miles sparen in het buitenland. Met je MasterCard kan je in 196 landen Air Miles sparen. Je spaart automatisch Air Miles bij elke betaling met Mastercard in het buitenland. Voor iedere €5,- die je besteed ontvang je 1 Air Miles. Maar dat is niet alles: in juli en augustus ontvang je tijdelijk al 1 Air Mile per € 2,- (normaal € 5,-).De Air Miles die je in het buitenland spaart worden binnen 4 weken automatisch bijgeschreven.

Air Miles sparen met MasterCard

Air Miles inwisselen kan niet meer bij…

 • Sinds 20 december 2017 is het helaas niet meer mogelijk om Air Miles in te wisselen bij Vliegtickets.nl.
 • Bij Transavia kunnen geen Air Miles meer worden ingewisseld.
 • Bij KLM kan je geen Air Miles inwisselen voor alleen vliegtickets, wel voor Package Deals, vliegtickets met hotelovernachting en/of autohuur.

Air Miles inwisselen voor een reis en verblijf, doe jij dat wel eens?

*Voorwaarden zijn aangepast door Travelaroundwithme.com op 10 oktober 2018. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Zie ook mijn disclaimer voor meer informatie. 

Print Friendly, PDF & Email

Related Post