Ook in eigen land vind je nog plekken waar je een zeer afgelegen huisje kan huren in Nederland! Tijdens mijn zoektocht voor leuke huisjes in Nederland kwam ik deze gave locaties tegen.

Zeer afgelegen huisje huren in Nederland

Ik was bezig met een artikel over huisjes huren met open haard in Nederland en tijdens mijn zoektocht kwam ik een paar locaties tegen die zo afgelegen liggen, ik dacht die moet ik delen en onthouden!

Dus wil je op reis naar de ‘Middle of Nowhere’ in Nederland? Dan zit je hier goed want ik inspireer je graag met deze reis tips voor een vakantie in eigen land.

*Ontdek hier alle Middle of Nowhere gelegen huisjes van Natuurhuisje in NL.

Zeer afgelegen villa op het water – Friesland

Wowww, een watervilla in Friesland die je kan huren! Dit geweldige vakantiehuis ligt zo afgelegen dat je het alleen per boot kan bereiken of te voet over een wandelpad van 1,5 kilometer. Het afgelegen huisje staat in het natuurgebied de Wijde Ee in Goengahuizen en heeft een open haard en een sauna binnen.

*Bekijk prijzen van deze watervilla met en sauna in Friesland.

Zeer afgelegen villa op het water

Afgelegen natuurhuisje met open haard & hottub – Gelderland

Deze Bosvilla is gelegen in Tonden, tussen Eerbeek en Zutphen. Vanuit het afgelegen vakantiehuis loop je in nog geen 10 minuten naar het Voorstondense bos. Leuk om te weten als je hier in het voorjaar naar toe gaat is dat je vlakbij een dassenburcht verblijft. In de omgeving kan je volop genieten van de natuur en zie je vast reeën voorbij springen en konijnen rondhuppelen.

*Bekijk hier de beschikbaarheid van het huisje in Tonden in Gelderland.

Afgelegen huisje huren in Nederland

Meer vakantie tips in Nederland

Ben jij wel eens op vakantie geweest in eigen land naar aan afgelegen vakantiehuisje?

Print Friendly, PDF & Email