Ook in eigen land vind je nog plekken waar je een zeer afgelegen huisje kan huren in Nederland! Tijdens mijn zoektocht voor leuke huisjes in Nederland kwam ik deze gave locaties tegen.

Zeer afgelegen huisje huren in Nederland

Ik was bezig met een artikel over huisjes huren met open haard in Nederland en tijdens mijn zoektocht kwam ik een paar locaties tegen die zo afgelegen liggen, ik dacht die moet ik delen en onthouden!

Dus wil je op reis naar de ‘Middle of Nowhere’ in Nederland? Dan zit je hier goed want ik inspireer je graag met deze reis tips voor een vakantie in eigen land.

*Ook leuk, deze tips voor een huisje huren op een eiland in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Zeer afgelegen villa op het water – Friesland

Wowww, een watervilla in Friesland die je kan huren! Dit geweldige vakantiehuis ligt zo afgelegen dat je het alleen per boot kan bereiken of te voet over een wandelpad van 1,5 kilometer. Het afgelegen huisje staat in het natuurgebied de Wijde Ee in Goengahuizen en heeft een open haard en een sauna binnen.

*Bekijk prijzen van deze watervilla met en sauna in Friesland.

Zeer afgelegen villa op het water

Ontspannen in Boshuis in Oisterwijkse bossen

Spa Parel in ’t Groen is een van de beste privé sauna’s in Brabant. In totaal bieden zij 6 privésauna’s aan, waarvan Het Boshuis het meest uniek is. Als het houten gek voor je geopend is rij je via een lange oprijlaan de Oisterwijkse bossen in. Hier staat een heerlijk wellness boshuisje op je te wachten waar je volop kan ontspannen.

*Bekijk hier ons complete verhaal over Het Boshuis in Oisterwijk

Luxe privé sauna's in Nederland

Eilandhuisje in Nationaal Park de Alde Feanen – Friesland

Dit vakantiehuisje ligt afgelegen in het Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Vanuit het huisje heb je uitzicht op de het meer Izakswiid. Je kan duit huisje alleen per boot bereiken want het ligt dus echt op een eilandje in de natuur in Friesland.

Het huisje is volledig zelfvoorzienend, elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen, de keukenapparatuur gebruik je met behulp van gasflessen of je gaat in de zomer lekker buiten BBQ’en, douchen kan met opgevangen regenwater. In totaal kan je hier met 5 personen slapen. En zorg dat je zeker lang wakker blijft want dit gebied is een van de donkerste gebieden van Nederland, ideaal voor sterren kijken dus.

*Bekijk dit unieke natuurhuisje in Friesland en reserveer het!

Huisje huren op eiland in Friesland

Meer vakantie tips in Nederland

Ben jij wel eens op vakantie geweest in eigen land naar aan afgelegen vakantiehuisje?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email