Lieve vrienden en kennissen,

Het blijkt dat zelfs vrienden nog wel eens vragen; “maar wat doe jij nou precies voor werk en hoe verdien je daar geld mee“? Omdat ik jullie graag leuke reis en wellness tips geef, kortingen wil delen en jullie mij ook kunnen supporten vertel ik je daar graag meer over.

Wat doet zij nou eigenlijk voor werk?

Travelaroundwithme.com en WellnessSpots.com, zijn de websites waarmee ik mijn droom waar maak, het runnen van mijn eigen bedrijf. Allebei de websites vallen onder mijn bedrijf BureauBokslag.nl. In opdracht creëer ik content bestaande uit teksten, foto’s en video’s om mensen te inspireren te reizen, te adviseren welke producten daarbij te gebruiken en te genieten van wellness. Opdrachtgevers zijn airlines, hotels, touroperators, excursiebedrijven, bestemmingen, rederijen en uitgevers. Maar ook leveranciers van reis- en wellnessproducten.

Lees en scroll vooral verder voor alle reis- en wellnesstips, het spotten van kortingen en aanbiedingen en linken die rechtstreeks naar jullie favoriete webshops leiden. Deze linken bevatten een tag zodat bedrijven weten dat jullie via mij komen;) En sharing is caring, dus stuur vooral deze info door. Ik hoop dat jullie mij willen supporten!

Liefs Henriëtte

Wat is het voordeel voor jou en mij?

Mijn werk is het inspireren van andere mensen om hetzelfde of iets vergelijkbaars te gaan ondernemen, te doen of te kopen. Uiteindelijk is het deels zo dat hoe meer mensen iets boeken of bestellen via mijn website hoe interessanter mijn websites worden. Bedrijven zullen mij nog vaker gaan benaderen voor samenwerkingen omdat ze zien dat ik engagement realiseer en dat mijn tips daadwerkelijk converteren in bestellingen, reserveringen en aankopen.

Ik ben op deze manier dus ook in staat te bewijzen dat ik leads, verkopen en omzet voor opdrachtgevers genereer. Bedrijven zullen geïnteresseerd raken om lezersaanbiedingen- en kortingen te geven en kan ik vaker leuke dingen met jullie delen en wellicht winacties opzetten.

1. Jij of je vrienden doen een ander (mij) een groot plezier. Sharing is caring;).
2. Op den duur lezersaanbiedingen, kortingscodes en ..% kortingsacties op aankopen.
3. €25,- korting bij AirBnB bij je eerste reservering via AirBnB met een waarde van $74 of meer. Je krijgt $10 korting op je eerste AirBnB ervaring met een waarde van $49 of meer.

Ga jij iets online bestellen? Denk aan mij!

Heb je zelf een gave reis gezien ergens online? Ben je van plan in een webshop iets te gaan kopen? Laat het mij weten en stuur even een bericht. Dan stuur ik je een link naar een pagina op mijn website waar een link in staat zodat je via die link je droomreis kan boeken of het gewenste product kan kopen. Het kost je niets extra’s, alleen 1 minuut extra tijd om op mijn link te klikken. 

Heb je plannen om waar dan ook online iets te bestellen? Denk even aan mij, het hoeft namelijk niet perse reisgerelateerd te zijn, om toch via mij iets te kunnen boeken en/of kopen. Ben jij het onderstaande van plan?

• Een reis boeken via Corendon of Vakantiediscounter of D-Reizen of Tui.nl of …etc.
• Vliegtickets boeken via Skyscanner, Vliegtickets.nl of Tix.nl of direct bij Transavia of KLM
• Een hotelovernachting reserveren via Booking.com
• Een auto reserveren via Sunny Cars
Vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol via Parkos
• Vlucht vertraagd? Claim nu hier!

• Dagje naar de Sauna? Boek tickets via SpaOnline
• Ga naar de kapper, mani- of pedicure of een massage?

• Reserveer het bovenstaande via Treatwell, dat doe ik zelfs bij eigen kapper. 1e keer? Gebruik kortingscode GETAPP5
• Ga je leuke schoenen of sneakers kopen bij Sacha.nl

• Iets bestellen bij Bol.com (al is het een wasmachine, dvd of kinderspeelgoed)
• Iets kopen bij Media Markt of CoolBlue
• Koop iets met korting bij Groupon of Vakantieveilingen
• Boek tickets voor attracties overal ter wereld via GetYourGuide

Wellness aanbiedingen voor dagje sauna

Dé wellness deals op dit moment, bekeken op 21 februari 2019!

     

 

* Voor meer info over samenwerkingen lees mijn Travelaroundwithme.com dislaimer.
Print Friendly, PDF & Email

Related Post