Op en top genieten tijdens een Adults Only vakantie. Dan kom je pas echt tot rust! Zou het niet heerlijk zijn om met je vriendinnen, partner of alleen te genieten met alleen maar volwassenen om je heen in plaats van gezinnen?

Is een Adults Only vakantie iets voor jou?

Een adults only vakantie is een aanrader voor mensen die graag vakantie vieren tussen volwassenen in plaats van in een druk familie hotel. Ik maak mij misschien niet geliefd door dit te zeggen maar ik vind het vreselijk om vakantie te vieren in een megaresort waar allemaal families met kinderen vakantie vieren. Het complete schrikbeeld is voor mij het, handdoekje leggen, krijsende kinderen, waterspetters waar ik niet op zit te wachten, de hele dag drukte en lawaai om mij heen. Nee, dat is geen vakantie voor mij.

Ik wil rust op vakantie, genieten van een mooi resort, niet struikelen over kinderspeelgoed, zwemmen in een zwembad zonder glijbanen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Denk jij gelijk, nou dat heb ik ook. Kies dan eens voor een adults only vakantie. Ik heb zelf een keer een Adults Only vakantie beleefd en ik vond het fantastisch!

*Let op: Bij sommige hotels wordt erover ‘Adults Only’ gesproken in de leeftijd vanaf 14 jaar. 

Overzicht aanbieders Adults Only vakanties

De meeste reisorganisaties zijn al ingespeeld op de trend van Adults Only vakanties. Ben je specifiek op zoek omdat je een voorkeur hebt voor een bepaalde reisorganisatie, kijk eens of er hieronder iets tussen staat waarvan jij denkt, ‘ja, met die reisorganisatie wil ik op vakantie‘.

Adults Only vakanties via Vakantiediscounter

Hieronder vind je de top 5 van Adult Only vakanties via Vakantiediscounter, één van de grootste aanbieders van Adult Only Hotels. Uiteraard is de Vakantiediscounter niet de enige aanbieder van zogenoemde ‘Adults Only vakanties‘.

  1. Turkije Adults Only hotels via Vakantiediscounter.
  2. Adults Only hotel in Griekenland via Vakantiediscounter.
  3. Vakantiediscounter reis naar Adults Only hotel in Portugal.
  4. Met Vakantiediscounter naar een Adults Only hotel in Spanje.
  5. Reizen met Vakantiediscounter naar Adults Only hotel in Egypte.

Corendon Adults Only reizen

Ook reisorganisatie Corendon biedt specifieke vakanties voor ‘Adults Only’ aan. Corendon is een populaire organisatie voor Adults Only vakanties met een ruim aanbod. Bekijk via de onderstaande linken direct het reisaanbod voor vakanties voor Adults Only en zelfs specifiek voor een overzicht van All Inclusive Adults Only hotels.

  1. Compleet overzicht alle vakanties voor adults bij Corendon.
  2. Een overzicht van alle All Inclusive vakanties voor volwassenen bij Corendon.

All Inclusive Adults Only vakantie

Een All Inclusive vakantie, dan kan je helemaal zonder zorgen op reis. Wist je dat een All Inclusive soms zo goed betaalbaar is dat je maar voor een paar tientjes meer de hele dag kan genieten van allerlei lekkers. Reken maar uit, stel dat een all inclusive vakantie €100,- meer kost per persoon. Dan haal je dat er op een aantal bestemmingen makkelijk uit.

Bedenk wel goed dat je checkt van te voren wat er All Inclusive is zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Is alleen het eten inbegrepen en de drankjes tijdens het eten? Of mag je de hele dag gebruik maken van de bar? Is alleen frisdrank inbegrepen en mix drankjes of mag je ook een sterke drank, zoals een Whiskey, kosteloos bestellen? Ook binnen de term; ‘All Inclusive’ verschilt het per hotel wat er allemaal inclusief is. *Deze foto is van Anastasia Hotel & Suites in Karysytos, Griekenland.

Adult only vakantie all inclusive

De voordelen van een Adults only vakantie

Wat mij betreft zitten er alleen maar voordelen aan een vakantie voor alleen volwassenen. Ik heb er al een paar genoemd in dit artikel maar ik zet de voordelen nog even op een rij:

Heb jij wel eens een vakantie alleen voor volwassenen beleefd?

Print Friendly, PDF & Email