Een beetje zonnebaden en zwemmen, lekker en goed eten, een boottochtje, een potje tennis spelen, een fietstocht maken en ontspannen. Het zijn een paar van de activiteiten van het Portixol hotel op Mallorca die je kan beleven in de haven van Palma de Mallorca.

Activiteiten vanuit het Portixol hotel op Mallorca 

Hou jij van een vakantie waarbij je de ene dag iets kan ondernemen en de volgende dag kan relaxen? Dan zit je goed met het activiteiten aanbod van het Portixol hotel op Mallorca. Dit hotel biedt veel ingrediënten voor een actieve en ontspannen vakantie. In dit artikel lichten wij een paar van de activiteiten en faciliteiten uit, waarbij je kan denken aan:

  1. Buitenzwembad;
  2. Diverse spa faciliteiten;
  3. Gratis fietsverhuur voor hotelgasten;
  4. Mensen bezoeken graag de cocktailbar van het hotel;
  5. Hotelkamers met zeezicht, aanrader de Port House Suite met bad op het balkon;
  6. Het restaurant van het hotel is één van de populairste gastronomische adressen van het eiland;
  7. Sporten op vakantie? De Palma Sport & Tennis Club Mallorcais onderdeel van de Portixol Group.
  8. Bijzonder! Informeer naar de mogelijkheden om aan boord te stappen van het klassieke privémotorjacht Falcao Uno, dat voor anker ligt voor het hotel.

*Ontdek hier alles wat je bij dit hotel kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Portixol in Palma de Mallorca

Sporten op vakantie? De Palma Sport & Tennis Club Mallorca

De Palma Sport & Tennis Club Mallorca bevindt zich in het hart van de wijk Santa Catalina. De tennisclub bestaat al sinds 1964 en wordt geleid door de eigenaren van het kleinschalige luxe Portixol Hotel in de haven van Palma de Mallorca.

Voor tennissers zijn er vijf gravelbanen. Naast tennis is er ook een groot sportzwembad buiten van 25 meter lang en zijn er diverse wellness faciliteiten, zoals een sauna. Het voordeel dat je hebt is dat je als gast van het hotel gebruik kan maken van de faciliteiten bij de club.

*Ontdek hier meer over de Palma Sport & Tennis Club Mallorca.

Het water op met de Falcao Uno Palma de Mallorca

In 1965 werd het 26 meter lange jacht, de Falcao Uno gebouwd. Als gast van het Portixol hotel is een van de activiteiten die je kan boeken een diner op zee of een tochtje aan boord van het klassieke privéjacht. De boot vertrekt bij minimaal 6 personen, dus informeer bij het hotel naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

*Ontdek meer over het jacht, Falcao Uno op Mallorca

Falcao Uno Palma de Mallorca

Stap op de fiets en verken de omgeving

Als gast van het hotel kan je gratis gebruik maken van de fietsen. Fiets langs de strandpromenade, ga een dagje naar het nabijgelegen strand van Portixol of fiets naar de stad en bewonder onder andere de kathedraal van Palma de Mallorca.

Hotel met fietsverhuur Palma de Mallorca

Na inspanning is het tijd voor ontspanning

Bij een luxe hotel, horen natuurlijk ook spa faciliteiten. Het hotel beschikt over een kleine spa met 2 behandelkamers, een mini gym voor hotelgasten, een sauna en een paar douches. Je kan online het spa menu bekijken en een passende wellness behandeling kiezen.

Spa Hotel Portixol

Van wat voor activiteiten hou jij op vakantie?

Print Friendly, PDF & Email