Zin in een actieve vakantie in de bergen met sportieve activiteiten? Het Active Nature Resort is een ideale uitvalsbasis voor een actieve outdoor vakantie in See, Oostenrijk.

Actieve outdoor vakantie in See, Oostenrijk

Of je nou van fietsen of wandelen houdt of echt wil gaan klimmen, raften of canyoning wilt beleven. Vanuit het Active Nature Resort Das Seemount in See kan je allerlei sportieve activiteiten tijdens een outdoor vakantie in Oostenrijk beleven.

Het stijlvolle feelgoodhotel in See in Oostenrijk is een ontmoetingsplek voor actieve mensen. Zowel stellen, gezinnen als families met kinderen zijn welkom in dit kindvriendelijke familiehotel met buiten zwembad in See.

Dit wellness hotel in See is een dynamische uitvalsbasis voor een zomer in de bergen. Zodra je de voordeur uitstapt liggen er allerlei mogelijkheden aan je voeten. Wandelaars kunnen hun wandelschoenen aantrekken en meer dan 80 wandelroutes ontdekken die leiden door bossen, naar weiden en almen en naar bergtoppen. De fietsliefhebbers kunnen al trappend de Silvretta-bergketen ontdekken. Ook voor motorliefhebbers is dit hotel een fijne locatie want de Silvretta Hochalpenstraße met uitzichtpunt is een populaire motorroute en ligt op zo’n uur rijden van het hotel.

Als je rechtstreeks bij Das Seemount reserveert dan kan je als hotelgast gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in de omgeving en je kan één keer per dag gratis met een kabelbaan naar keuze de berg op.

Als je na een dag in de natuur trek hebt gekregen, dan kan je van vroeg tot laat aanschuiven om te smullen van al het lekkers. En de gasten die wel even wat ontspanning kunnen gebruiken kunnen vertoeven in de heerlijke spa met diverse binnen- en buiten faciliteiten.

*Bekijk hier alle informatie over het hotel.
**Ontdek hier ons uitgebreide artikel over dit hotel in de zomer.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Familiehotel met buiten zwembad in See 

Actieve outdoor vakantie in See, Oostenrijk

Meer informatie over de servicepakketten

Het Das Seemount Hotel in See biedt diverse servicepakketten aan. Kies jij voor het wandelpakket of het mountain- & e-bikeservicepakket dan is het onderstaande inbegrepen.

 1. Onbeperkt wandelplezier rechtstreeks vanuit het hotel;
 2. Afsluitbare kasten met droogfunctie voor schoenen en wandelkleding;
 3. Rugzakken, telescoopstokken, wandelkaart en indien nodig regenbescherming worden gratis uitgeleend;
 4. Wandelen naar de mooiste bestemmingen in de omgeving, ook met persoonlijke begeleiding (1 x per week);
 5. Wekelijks van maandag tot en met vrijdag uitgebreid aanbod van begeleide wandelingen door het bureau voor toerisme (deels tegen betaling).

Mountain- & e-bikeservicepakket – alles voorhanden voor de fietser

 • Droogruimte voor kleding en schoenen;
 • Afsluitbare fietsenstalling voor je eigen fiets;
 • Fietswasplaats, gereedschapskist en luchtcompressor;
 • Aanbeveling van fietstochten naar de mooiste plekjes in de regio;
 • Duidelijke fietskaart (gedetailleerde informatie met hoogteprofielen, kilometergegevens, moeilijkheidsgraad enz.);
 • Zo goed als nieuwe mountainbikes, e-bikes en fully’s (tegen betaling) te huur in de naastgelegen sportwinkel (speciale tarieven). Fully’s zijn full suspension mountainbikes.

Wandelen Paznauntal

Voel jij al de kriebels om een actieve
outdoor vakantie in See, Oostenrijk te gaan beleven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email