Kortingen, daar zijn Nederlanders dol op! Het fijne is dat wij nu deze aanbiedingen voor het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in Oostenrijk mogen delen met jullie. Wie weet zit er een leuke korting tussen en past een van de thema arrangementen bij je reiswensen.

Winter aanbiedingen voor Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen in Oostenrijk

Aanbiedingen, kortingscodes, een % kortingen dat is waar Nederlanders dol op zijn en ook vaak naar zoeken. Een fijne korting is altijd welkom, maar dit jaar nog eens extra met alle stijgende prijzen.

Als jij jouw favoriete vakantie van het jaar niet wilt missen, kijk dan eens of deze thema aanbiedingen bij je passen zodat je met voordeel van een wintersportvakantie kan gaan genieten. Bekijk de onderstaande aanbieding voor het Sport- en wellnesshotel Held in Fügen in het Zillertal in Oostenrijk.

  1. Meer dan 500 kilometer aan pistes in het hele Zillertal;
  2. Gratis skibus voor hotelgasten van Sport- und Wellnesshotel Held;
  3. 100% sneeuwgarantie dankzij het skigebied Hintertuxer Gletscher;
  4. Skigebied Fügen/Spieljoch, skigebied Hochzillertal/Hochfügen, skigebied Zillertal Arena. Handig, de Zillertaler Superskipas!
  5. 30.000 m2 grote snow- en funpark voor freestylers in de Zillertal Arena bezorgt skiërs een extra kick. Nacht skiën en/of early morning skiën ook mogelijk.

Superski-arrangement (16.12.23–07.04.24)
Inbegrepen: 7 nachten, 6-daagse skipas (geldig in het hele Zillertal incl. gletsjer), buff van HELD – prijs p.p.: vanaf 1.420 euro

Compact skiplezier (16.12.23–07.04.24)
Inbegrepen: 4 nachten, 3-daagse Superskipas voor alle skigebieden van het Zillertal, buff van HELD – prijs p.p.: vanaf 855 euro

Winterbetovering yoga retreat met Michaela Krauss (12–14.01.24)
Inbegrepen: 2 nachten in de geboekte kamercategorie, inbegrepen services van HELD, 2 yogasessies per dag, yogamatten en yogakussens worden gratis verstrekt, ademhalingsoefeningen & meditatie, persoonlijke begeleiding van Michaela Krauss, gezamenlijke winterwandeling (optioneel), wellnessruimte, gratis ophalen van treinstation Fügen of Jenbach op aanvraag – prijs p. p.: vanaf 516 Euro

*Bekijk hier het restaurant van hotel HELD.
**Lees hier meer over het Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen.
***Bekijk alles over het Sport & Wellnesshotel Held in het Zillertal

****Ontdek hier de tips voor romantische vakantie in het Zillertal in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Aanbiedingen voor Sport- en wellnesshotel HELD in Fügen

Welke thema aanbieding bij het Sport- en wellneshotel Held past bij jou?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email