In alle luxe genieten van een vakantie in Zuid-Tirol? Wij lichten graag dit fijne 5 sterren hotel in het centrum van Selva di Val Gardena voor je uit. Vanuit het hotel kan je in 1 minuut naar het centrum wandelen en je kan zo de natuur in, hier heb je het beste van beide werelden.

5 Sterren hotel in centrum van Selva di Val Gardena

Als de weiden groen kleuren, de bloemen zich in de bergweiden laten zien en de Dolomieten glinsteren door een laagje sneeuw op de top dan is de magische voorzomer aangebroken.

Selva di Val Gardena is het hoogstgelegen dorp in Val Gardena, in het Duits wordt dit dorp Wolkenstein genoemd. Het ligt op een hoogte van 1563 meter aan de voet van het Sellamassief. Het centrum van Selva di Val Gardena is vrij langgerekt en heeft volop keuze qua restaurants, cafés en bars. Op nog geen minuut lopen van het centrum vind je een luxe 5 sterren wellnesshotel waar je ongestoord kan genieten.

De plaatselijke gidsen van wellnesshotel Granbaita Dolomites staan vanaf 14 juni 2023 klaar om Hike & Bike liefhebbers de prachtige omgeving van Selva di Val Gardena te laten ontdekken. Wil je in alle luxe genieten van de omgeving en overal dichtbij zitten? Dan is Granbaita Dolomites, het 5 sterren hotel in het centrum van Selva di Val Gardena waar je naar op zoek bent. De familie Perathoner-Puntscher staat klaar om jou te ontvangen!

*Ontdek alles over Hotel Granbaita Dolomites.
**Heerlijk! Dit is de Savinela Spa in dit wellnesshotel.
***Zo ziet het wellness hotel in Wolkenstein er in de zomer uit.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Alpine Wellness Hooibed

Hike & Bike paradijs, ontdek de mogelijkheden vanuit Selva

In de zomermaanden werken alle liften en dat betekent dat mountainbikers de vier Ladinische valleien of de beroemde “Sella Ronda” met de fiets kunnen verkennen. Er zijn fietstochten voor elke moeilijkheidsgraad. 

Kies je voor een verblijf in dit 5 sterren hotel in het centrum van Selva di Val Gardena dan is het goed om te weten dat er tot eind oktober gratis mountainbiketochten worden aangeboden vanuit het hotel.

Hotel Granbaita Dolomites biedt een all-inservice met gratis huur van e‑mountainbikes aan. De hotelshuttle brengt wandelaars en fietsers comfortabel naar het startpunt van de gekozen tocht en naar de liften die je naar de top van berg brengen.

Ga je wandelend de omgeving ontdekken? Wandelstokken en rugzakken kun je lenen aan de receptie van het Granbaita Dolomites hotel. Een deskundig team beveelt je graag individuele bergtochten aan.

Een van de favoriete tochten van de lokale gidsen leidt naar het mysterieuze “Lech de Ciampedel”, een jadegroen meer dat aan het begin van de zomer als uit het niets opduikt bij Wolkenstein/Selva in het Langental/Vallunga. Na een paar weken sijpelt het water weer weg in de bodem en blijven weideland en zomerbloemen achter. De wandeling leidt door het zeven kilometer lange “canyondal” naar de met bloemen bezaaide weide “Pra da rì”.

5 Sterren hotel in centrum van Selva di Val Gardena

5 Sterren hotel in centrum van Selva di Val Gardena

Heb jij al zin om je vakantie door te brengen in dit
5 sterren hotel in centrum van Selva di Val Gardena?

Print Friendly, PDF & Email