Alle Disneyland Paris fans opgelet, op 6 maart 2022 startte de magische 30e verjaardag van Disneyland Paris. Goed nieuws, de verjaardag van Disneyland Paris duurt nog tot en met 30 september 2023! Ik geef je graag alle informatie en vertel je alle 30e verjaardag Disneyland Paris tips, korting en over de flexibele voorwaarden zodat jij samen met je favoriete Disney Figuren het magische verjaardagsfeest kan beleven!

Vier de magische 30e verjaardag Disneyland Paris

Gefeliciteerd Mickey Mouse, Minnie, Donald, Katrien en al jullie vrienden en andere Disney Figuren! De magische 30e verjaardag van Disneyland Paris is verlengd en duurt nu tot en met  30 september 2023. Disneyland Paris pakt ook dit jaar nog groots uit om de 30e verjaardag te vieren en dat betekent dat er tot en met 30 september 2023 magische belevenissen zijn in de Disney Parken.

Alle Disney Figuren staan klaar in hun sprankelende verjaardag outfits en hopen jou te verwelkomen tijdens de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Omdat wij nog steeds in een bijzondere tijd leven hanteert Disneyland Paris flexibele boekingsvoorwaarden en wordt alles in het werk gesteld om iedereen veilig de magie van Disneyland Paris te laten beleven.

Dat betekent dat heel het jaar 2022 in het teken staat van dé verjaardag van het jaar! Ik geef je hier graag alle informatie en vertel je meer over de 30e verjaardag van Disneyland Paris tips en korting zodat jij optimaal kan profiteren en weet wanneer je naar Paris moet reizen.

Maak jezelf maar snel klaar, want dit is je laatste kans voor het meest magische verjaardagsfeest! Jij mag tot en met 30 september 2023 al je favoriete Disney Figuren gaan feliciteren. Wil jij niets missen? Vol dan ook de hashtag: #DisneylandParis30.

*Ontdek hier alles dat je wilt weten over de 30e verjaardag van Disneyland Paris.
**Ook leuk om te lezen, tips voor de eerste keer Disneyland Paris, met Kerst naar Disneyland Parisvuurwerk in Disneyland Paris en Disneyland Paris voor volwassenen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

30e verjaardag Disneyland Parijs tips, korting  en flexibele voorwaarden

© Disney

30e verjaardag Disneyland Paris tips, korting
en flexibele voorwaarden

Ik kan mij zo voorstellen dat échte Disneyland Paris fans niets willen missen van dé verjaardag van het jaar. Er zijn zelfs exclusieve souvenirs te koop voor deze speciale verjaardag zodat je thuis volop kan nagenieten.

Of je nou elk jaar naar Disneyland Paris gaat, dit jaar iets leuks wilt beleven als het kan of als je nog nooit Disneyland Paris hebt bezocht. 2023 Is hét jaar om Disneyland Paris te bezoeken nu de de magische 30e verjaardag viering is verlengd. Naast de nieuwigheden die speciaal zijn ontworpen voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris kan je natuurlijk blijven genieten van alle klassiekers, of het nu je eerste of je 30e bezoek is. Want juist die klassiekers hebben ervoor gezorgd dat deze magische verjaardag gevierd kan worden.

Vanwege de 30e verjaardag van Disneyland Paris wordt er flink uitgepakt. Zo zijn er onder andere verbluffende nieuwe shows en volop leuke belevenissen voor jong en oud. Bij het Kasteel van Doornroosje kan je mee dansen en zingen met je favoriete Disney Figuren die in 2022 glinsterende nieuwe outfits dragen speciaal voor de 30e verjaardag.

Zowel overdag als in de avond kan je jezelf verwonderen bij de magische aankleding van een van de meest populaire attractieparken in Europa. En heb je trek gekregen dan verwen je jezelf met Disneylicious snacks en maaltijden. Het complete verjaardag programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

  1. Boek nu je verblijf en profiteer van de beste prijzen en flexibele voorwaarden.
  2. Hoe eerder je besluit om naar Disneyland Paris te gaan hoe meer keus en de beste prijzen.
  3. De flexibele boekingsvoorwaarden: Je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren(1), je kan in flexibele termijnen betalen en op dit moment betaal je geen boekingskosten, dit is het ideale moment om te boeken!
  4. Klik op de link, plan je verblijf aan de hand van dit artikel met alle 30e verjaardag Disneyland Paris tips en korting informatie. Bekijk de handige prijskalender zodat je de prijzen kan vergelijken voor verschillende periodes en ontdek jouw ideale moment voor een magische reis naar Disneyland Paris. 

Dé 30e verjaardag van Disneyland Paris tips.
Disneyland Paris straalt magischer dan ooit!

Let op: deze boekingsvoorwaarden en informatie is gepubliceerd op 11 januari 2022. Zodra je op de link klikt en de website van Disneyland Paris bezoekt ontvang je automatisch de meest up to date informatie.
*De prijzen die in de kalender worden weergegeven, zijn schattingen op basis van de prijzen die elke ochtend worden geregistreerd en eenmaal per dag worden bijgewerkt. Prijzen kunnen veranderen afhankelijk van het moment waarop je boekt. De kalender is alleen informatief en niet contractueel. Alle prijzen zijn naar boven afgerond.
*(1)Volledige terugbetaling is tot 7 dagen voor aankomst mogelijk, exclusief verzekeringen en/of vervoer indien van toepassing. Je kunt wijzigen tegen het actuele beschikbare tarief.

Verjaardag Disneyland Parijs tips, korting  en flexibele voorwaarden

© Disney

Met de auto of trein naar Disneyland Paris?

Sinds 2019 is de ideale reismogelijkheid naar Disneyland Paris met de trein. Thalys rijdt namelijk weer rechtstreeks vanaf Amsterdam Centraal naar Disneyland Paris. Je stapt uit op het station Marne-la-Vallée en staat direct bij de ingang van Disney Village.

Je hoeft niet met je koffers eerst naar het hotel, er is een speciale Disney Express Service waar je je koffers kan stallen in een locker en aan het einde van de dag kan ophalen om naar je hotel te gaan.

*Lees nog meer info over reizen met de trein naar Disneyland Paris

Reis je liever met de auto naar Disneyland Paris? Vanaf Utrecht rij je in ongeveer 5 uur naar Disneyland Paris. Kies voor een hotel waarbij het parkeren is inbegrepen of waar het gratis is. Ga je met een stel vrienden dan kan het delen van de benzinekosten een goedkope optie zijn om naar Disney te gaan. Hou er wel rekening mee dat je een tolweg passeert op weg naar Disneyland Paris. Je betaalt voor de tolweg in Frankrijk per enkele reis iets meer dan €15,-.

Ga je met je eigen auto naar Frankrijk? Denk er dan ook aan dat er een aantal dingen zijn die verplicht in je auto aanwezig moeten zijn. Je zal er vast niet aan denken maar zo is het bijvoorbeeld verplicht om een alcohol blaastest in je auto te hebben. Die kan je in Nederland bij de ANWB kopen voor ongeveer €10,- of in Frankrijk bij drogisterijen en tankstations. Controleer je auto nog even goed voor vertrek.

*Lees meer over tolwegen in Frankrijk.
**Ontdek hier alles wat er verplicht in de auto naar Frankrijk aanwezig moet zijn. 

30 jaar Disneyland Parijs

© Disney

Meer reistips voor Disneyland Paris

Wil jij de 30e verjaardag van Disneyland Paris vieren? Dan wens ik je ontzettend veel plezier! Doe de groeten aan Micky en alle andere Disney Figuren en geniet van een magisch verblijf.

Ga je voor de eerste keer naar Disneyland Paris? Twijfel je of een bezoek aan Disney met alleen volwassenen ook leuk is of wil je wachten tot Disneyland Paris helemaal in kerstsferen is of een van de vuurwerkshows zien? Bekijk dan ook mijn onderstaande praktische tips voor een bezoek aan Disneyland Paris.

  1. Tips voor de eerste keer Disneyland Paris.
  2. Tips en ervaringen om met Kerst naar Disneyland Paris te gaan.
  3. Gaaf! Ben jij een vuurwerk fan? Bekijk dan het mooie vuurwerk in Disneyland Paris
  4. Disneyland Paris alleen leuk met gezin? Nee, Disneyland Paris voor volwassenen is super tof!
  5. Wil je ook Parijs bezoeken? Verwen jezelf met een luxe overnachting in een hotel met zwembad in het centrum van Parijs en bezoek deze leuke winkeltjes in Parijs
30 jaar Disneyland Parijs

© Disney

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de locatie dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie. Fotografie en video in dit artikel: © Disney!
Print Friendly, PDF & Email