Parkeer tip: 247 Budget Parking Aalsmeer en kortingscode! Wil je goedkoop parkeren buiten Schiphol? Ik vergelijk de prijzen via Parkos en meestal komt het parkeren bij Schiphol van 247 Budget Parking als beste optie eruit.

247 Parking Review

Prijzen vergelijken doe ik altijd, zo ook qua parkeren bij Schiphol. Ik vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol altijd via Parkos. De parkeerlocatie van 247 Budget Parking in Aalsmeer komt voor mij meestal als goedkoopste uit de bus. Ik heb hier nu meerdere malen geparkeerd en ik ben tevreden over de service en hoe het parkeren werkt inclusief shuttle service. Ik parkeer mijn auto buiten, laat mijn autosleutel achter bij de balie en wordt door een touringcar in 20 minuten vervoerd naar Schiphol. Bij 247 Parking werkt het zo:

 1. Vergelijk de prijzen via Parkos of boek direct via de website of app van 247 Parking
 2. Zorg dat de bevestiging op je telefoon staat en rij naar je parkeerlocatie;
 3. Parkeer je auto voor het kantoor aan de Middenweg 29A en meld je;
 4. Laad je bagage uit de auto, parkeer je auto en lever je autosleutel in;
 5. Loop naar de weg en stap in de touringcar voor de shuttle service naar Schiphol. Elke 20 minuten gaat er een bus.  

Adres: 247 Parking Aalsmeer: Middenweg 29A – 1442 DE Aalsmeer
Voorbeeldprijs: Dinsdag 18 september 05.00 uur t/m zaterdag 22 september 16.30 uur: €35,45 incl. BTW.
Let op: Je parkeert goedkoop bij Schiphol, de service is prima en ik vind het goed. Maar verwacht geen 5* sterren service en dat ze je bagage in de bus zetten. Persoonlijk verbaas ik mij soms over de reactie van mede passagiers hierover.

247 Parking Review

247 Budget Parking Aalsmeer en kortingscode

Ja, korting! Download gratis de parkeer app van 247 Parking en maak gebruik van actuele acties en kortingen bij 247 Budget Parking. Via de app krijg je tijdelijk 7,5% korting op het parkeren bij Schiphol.

247 Budget Parking Aalsmeer en kortingscode

Van Schiphol naar 247 Budget Parking Aalsmeer

Ben je weer geland na je vakantie? Dan haal je je koffer op en loop je via de aankomsthal naar het busstation buiten om weer terug te reizen naar 247 Budget Parking in Aalsmeer. Volg de stappen hieronder om je auto weer op te halen voor het ritje naar huis.

 1. Volg de borden in de aankomsthal 3/4 naar buiten;
 2. Ga richting het busstation en loop naar halte C13;
 3. Elke 20 minuten staat hier een touringcar van ‘Green Park Express’, een grijze bus zonder belettering of een grijze bus met opdruk: Met en Co;
 4. De touringcar rijdt met alle reizigers langs de parkeerlocaties buiten Schiphol;
 5. Stap in en laat je afzetten bij de parking waar jij geparkeerd hebt.

*Afhankelijk van de drukte kan het zijn dat je even moet wachten op de bus of dat er niet voldoende bagageruimte is.

Van Schiphol naar 247 Budget Parking Aalsmeer

247 Budget Parking Aalsmeer

Goedkoop parkeren Schiphol

De enige mogelijkheid om in mijn ogen ‘goedkoop’ te kunnen parkeren is, als je parkeert buiten Schiphol. Er zijn vele opties waar je uit kan kiezen als je goedkoop wilt parkeren buiten Schiphol. Je begrijpt vast, hoe minder wensen, hoed goedkoper parkeren bij Schiphol wordt. De keuzes qua parkeren buiten Schiphol bestaan bij de meeste parkeerlocaties uit het onderstaande:

 • Wil je je auto buiten of binnen parkeren?
 • Wil je met een shuttle naar de luchthaven worden gebracht of wil je valet parking waarbij je auto vanaf Schiphol wordt overgenomen?
 • Wil je je sleutel afgeven of meenemen?

Goedkoop parkeren Schiphol

Verschil tussen Shuttle en Valet parkeren

Shuttle:  Je rijdt met de auto naar de parkeerplaats en met een touringcar of shuttle bus word je naar de luchthaven gebracht. Bij aankomst loop je naar de buslocatie waar je ok bent afgezet, wacht je op de bus en wordt je weer teruggebracht naar de parkeerlocatie.
Valet: Je rijdt met je auto naar Schiphol, als je erbijna bent  wij parkeren deze op onze beveiligde parkeerplaats. Bij aankomst staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Ervaringen met Parkos Schiphol

Hoe meer wensen je hebt hoe meer je betaald uiteindelijk. Ik kan het je aanraden om te vergelijken wat de prijzen zijn voor parkeren buiten Schiphol. Ik gebruik zelf altijd de website van Parkos om de prijzen te vergelijken voor parkeren bij Schiphol. Tijdens mijn prijsvergelijking komt meestal de locatie van 24/7 parking als goedkoopste optie eruit. De voordelen van prijzen vergelijken voor parkeren buiten Schiphol via Parkos zijn:

 • Alle parkings worden eens in de zoveel tijd geïnspecteerd;
 • Ze garanderen dat het nergens goedkoper is;
 • Wijzigen en annuleren is gratis.

*Vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol

Ervaringen met Parkos Schiphol

247 Budget Parking Aalsmeer en kortingscode, heb jij er al eens gebruik van gemaakt?

Print Friendly, PDF & Email