Sinds juni 2014 deel ik al mijn reisavonturen op “Travel around with me“. Naast het delen van mijn avonturen van privé reizen ga ik ook regelmatig voor diverse opdrachtgevers op pad. In opdracht werk ik onder andere voor; Wellness Magazine en Skiinfo.

Mijn opdrachten bestaan uit:

  • Online reisreportages en gastartikelen, inclusief fotografie en op aanvraag met video content.
  • Offline reisreportages, inclusief fotografie
  • Fotografie opdrachten
  • Presentaties over reizen

In de media

Daarnaast geef ik regelmatig interviews in kranten, zoals het AD, Het Parool, Vrouw, (bijlage Telegraaf), De Posthoorn, magazines, zoals de Cosmopolitan, Grazia en Vriendin en bij andere online reismagazines. Onlangs heeft DenHaagFM mij geïnterviewd over de Palio in Siena en ben ik opnames gaan maken bij het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen. Naar aanleiding daarvan heeft FUNX Den Haag mij ook gevonden en was ik live in de uitzending. Scroll door naar beneden om mijn interviews en de websites waarop ik verder wordt genoemd te zien.

Diverse online reisreportages

Via de twee logo’s hieronder tref je een overzicht van meerdere online reisreportages bij de genoemde opdrachtgevers.

Wereldwijzer    SI_Logo_01-color_small

Voor de onderstaande media heb ik gastartikelen geschreven:

Ciao Tutti – Beleef de Palio in Siena
Corners of the world – Verrassende steden voor jouw volgende stedentrip
Cruise Travel – Bloggers cruise Norwegian Getaway
Expedia – 5x Wellness in Den Haag 
Expedia – 5x Wellness in Toscane
Expedia – 5x Actief op Vlieland
Horsebeauty – 5 gave paardenbelevenissen op reis
Italië uitgelicht – Siena komt tot leven: de Palio van Siena 2014
Italië uitgelicht – De lijkwade van Turijn
Peri Peri Reizen – Rondreis door Afrika, hoe bereid je je voor?
Reisgraag – Rondreizen in het noorden van Israël
Reizen met de trein – Italiaanse droomreizen: van Milaan naar Parma
Reizen met de trein – Italiaanse droomreizen: de Cinque Terre
Reizen met de trein – Italiaanse droomreizen: Van de Cinque Terre naar Turijn
Sunny Cars – 3 x Ontdek in Slovenië met een huurauto
Stop and Stare – City Guide Den Haag: zien, doen & beleven
Traveljunks – De ‘try before you die op reis’ Top 5 van Henriëtte van Travel Around With Me
Vakantieboulevard – Top 3 gave paardrij-ervaringen op reis
Wintersport Frankrijk Gids – Reisreportage: skien in Serre Chevalier

Offline reisreportages

In mei 2014 ben ik voor Wellness Magazine op reis geweest naar de Amerikaanse staat Texas. Mijn artikel, Western Wellness, een roadtrip door Texas,  is in de editie van 18 juli 2014 verschenen.

Wellness Magazine

Western Wellness

Fotografie publicaties, brochure Roan Camping Holidays

Voor Roan Camping Holidays heb ik in 2013 foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten op Camping Park Albatros in Italië. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Camping Holidays. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie in de brochure van Roan Camping Holidays“.

Woody-tent-roan-kamperen

In 2014 ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen. In totaal zijn er op 8 pagina’s in de brochure van 2015 foto’s van mijn hand verschenen. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie brochure 2015 – Roan Camping Holidays“.

Fotografie opdracht Roan Camping Holidays

Interviews

Interview AD Zomerspecial – De zomer van 2015!
Hieronder zie je mijn interview voor de zomerspecial van het AD. Ik vertel over mijn laatste reis naar Slovenië en wat ik daar heb gedaan. Meer hierover in mijn blog; “In het AD vertel ik over mijn roadtrip Slovenië“.

Interview AD Zomerspecial - Slovenië

Foto publicatie AD
Zonder beeld geen verhaal! Dat is precies wat het Algemeen Dagblad ook dacht en zij publiceerde mijn foto die ik maakte van Paul van Vliet tijdens de opening van de Tourist Tram in Den Haag.

AD Paul van Vliet 06-07-2016

Interview Het Parool – Reizen op eigen risico!
Het artikel gaat over het feit dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken steeds preciezere reisadviezen afgeeft. Maar wat zegt zo’n advies nou eigenlijk en wat als je als reiziger toch naar een bepaald gebied afreist? Ik werd benaderd  om mijn mening hierover te geven en dat stond op zaterdag 8 augustus in Het Parool. Meer hierover in mijn blog; “Het Parool: Reizen op eigen risico“.

Het Parool: Reizen op eigen risico

De Posthoorn
Een vakantie in eigen stad? Waarom niet!  Journaliste Tanja Verkaik van de regionale krant De Posthoorn interviewde mij en vroeg naar de beste tips voor een thuisvakantie in Den Haag.

Posthoorn

Reistips Krakau – Under the radar
Reizen naar een bestemming die nog niet bij het grote publiek bekend is, dat is ‘under the radar’ reizen. Krakau is een stad die nog niet massaal word bezocht en daarom tip ik de lezers van Cosmopolitan over deze stad als citytrip bestemming.

Cosmopolitan

Interview Grazia – Alles Flex!
Hieronder zie je mijn interview in de Grazia, nummer 25 – 2015. Het gaat over flexwerken en waar ik dat doe. Het gehele artikel en de making off foto’s kan je bekijken in mijn blog; Interview Grazia – Alles Flex!”.

Interview - Grazia

Interview Vriendin
In het magazine Vriendin vertel ik openhartig over waarom ik voor mijzelf ben begonnen en waarom ik nu doe waar ik gelukkig van wordt, zoals de opstart van mijn reisblog.

Interview Vriendin

De linken hieronder verwijzen allemaal naar interviews op de betreffende online reismagazines.
favoroute – Travel Designer of the week: Henriette Bokslag!
Italië uitgelicht – De Italiaanse reizen van Henriëtte van Travel Around With Me
Reisblogs by Expedia – ‘Ik wist niet wat ik kon verwachten op mijn eerste persreis’ – Interview met reisblogger Henriëtte
Sable Tours – De ultieme tips voor Zuid-Afrika reizen van bloggers
Sunny Cars – Mijn favoriete fly-drive: Zuid Afrika, Kaapstad
Thailandblog – Verslaafd aan reizen
Traveljunks – Interview met Henriëtte van Travel around with me
Vakanshe – Vrouwen op reis; interviews met reislustige en avontuurlijke vrouwen

Artikelen waarin ik word genoemd:

Het leuke van online zijn is dat ik ook word genoemd op andere websites en die publicaties en onderwerpen zijn heel wisselend. Via de links hieronder kan je het betreffende artikel lezen.

Nu.nl – Liveblog Koningsdag
Het streekblad – Bezoek Reis! het beste voornemen voor 2017
Rondreis – Outdoor adventure travelblogs uit Nederland
Reis om te reizen – “Hoe Word Ik Reisjournalist?”
Omroep West – LIVEBLOG: De 35ste editie van Parkpop
Reisgraag – Moet wifi nou wel of niet gratis zijn op vakantie?
Turin Eye – Press News 2015
Haagspraak – Heronthulling Beeld Jan Goeting op Elandplein door Revis
Stroom – STROOM in de PERS
Albert Hotel Oostduinkerke – Henriëtte Bokslag op bezoek in Oostduinkerke 07/2014
Lars Boom – Reizen en muziek, een unieke, rijke combi
Vakantiehuizen Spanje – 81 Reistips die je moet weten voor je volgende vakantie

Video’s waarin ik word genoemd

Sin visuele communicatie heeft een compilatie gemaakt van video opnames tijdens Koning Winter in Den Haag. Hierin is mijn video van het Oud & Nieuws feest aan de Hofvijver in Den Haag toegevoegd.

Arnaud van Dutchified kwam langs op het Amsterdam Coffee Festival voor een videoblog, mis mijn optreden niet en bekijk het hieronder:

Op de radio

De redactie van BNR nieuwsradio deed onderzoek naar de uitgaven van Nederlanders op vakantie. Tijdens de research kwamen ze terecht bij twee van mijn artikelen over dit topic. Naar aanleiding daarvan werd ik gebeld of ik tijdens de radio uitzending op 10 augustus om 06.39 uur mijn tips kon delen hoe je je Euro het beste besteed op reis en het meeste eruit haalt. Terugluisteren van het fragment kan hier.

In de zomermaanden wordt er op DenHaag FM elke week een event ergens ter wereld uitgelicht en besproken tijdens de uitzending. Op 9 augustus sprak ik over de Palio in Siena waar ik inmiddels 4 keer ben geweest. Het mag dan een uitzending zijn van een vriend van de familie maar ik vind het toch super leuk. In 2,5 minuut verteld Theo over mijn ervaring met het zwemmen met paarden op OzoNOP.nl.

Naar aanleiding van de opening van het Reuzenrad op De Pier in Scheveningen ben ik met Den Haag FM aan boord gestapt voor een reportage.

Den Haag FM Reuzenrad